Ozan Güven Hakkında Düzenlenen İddianame Mahkemeye Gönderildi

Sevgilisini darp ettiği öne sürülen Ozan Güven hakkında, 'hakaret', 'tehdit', 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' ve 'kasten yaralama' suçlarından 3 yıl 8 aydan, 13,5 yıla kadar hapis istemiyle düzenlenen iddianame kabul edildi. Savcılık, iddianameyi mahkemeye gönderdi.

13.07.2020-12:15 - (Son Güncelleme: 14.07.2020-13:31) Ozan Güven Hakkında Düzenlenen İddianame Mahkemeye Gönderildi

Sevgilisini darp ettiği öne sürülen Ozan Güven hakkında, 'hakaret', 'tehdit', 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' ve 'kasten yaralama' suçlarından 3 yıl 8 aydan, 13,5 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.

Deniz Bulutsuz'un şikayeti üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu'nca başlatılan soruşturma tamamlandı. Savcılık, darp iddiası ile yargılanan Ozan Güven hakkında "Hakaret", "Cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" ve "Kasten yaralama" suçlarından 3 yıl 9 aydan 13 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi.

İddianamede Deniz Bulutsuz'un hastaneden aldığı darp raporu da göz önünde bulundurularak yapılan eylemin basit bir yaralamada kalmadığı ifade edildi. İddianamenin kabul edilmesi halinde Ozan Güven, mahkemeye çıkacak.

TAKİPSİZLİK KARARI ALDI

Savcılık, Ozan Güven hakkında "Yağma" suçundan, Deniz Bulutsuz hakkında ise "Basit Tehdit" suçlamalarından takipsizlik kararı aldı.

İDDİANAME MAHKEMEYE GÖNDERİLDİ

3 yıl 8 aydan, 13,5 yıla kadar hapis istemiyle düzenlenen iddianame kabul edildi. Savcılık, iddianameyi mahkemeye gönderdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal