Darısı Başımıza Yeni Bölümü Olan 1. Bölümde Neler Yaşanacak?

Show TV ekranlarında yayın hayatına yeni başlayacak olan Darısı Başımıza dizisi 1. yeni bölüm fragmanı izleyenlerle buluştu. Darısı Başımıza 1. bölüm fragmanı ile ilgili detaylar haberimizde...

29.05.2018-17:29 - (Son Güncelleme: 29.05.2018-17:27)

Show TV'nin yaz dönemine damga vurmaya hazırlanan yeni dizisi Darısı Başımıza 1. bölüm fragmanı ekranlara getirildi. Darısı Başımıza dizisi izleyenleri kahkahaya boğacak hikayesi ile bomba gibi geliyor.

Başrollerinde Ozan Dolunay, Elif Doğan ve Devrim Yakut gibi başarılı isimlerin yer aldığı Darısı Başımıza dizisi 1. bölüm fragmanı yayınlandı.

DARISI BAŞIMIZA 1. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Darısı Başımıza dizisi 1. bölüm fragmanında; Kendini çocuklarına adamış olan Zerrin'in tek hayali çocuklarının mutlu evlilikler yaptığını görmektir. Ama bu pek mümkün gibi görünmüyor... Büyük kızı Rüya, eski bir oyuncuya aşık bu nedenle çevresinde ki kimseye bakmıyor.

Küçük oğlu Serkan annesine çok bağlı olduğu için sevgilisi yok. Ortanca kızı Öykü yurtdışında yaşıyor tam bir kariyer delisi...

Zerrin çocuklarından kimsenin evlenmeyeceğini düşünürken Öykü annesine evlilik haberini verir. Büyük bir heyecanla Öykü'nün isteme günün bekleyen Zerrin'i kötü bir sürpriz beklemektedir.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal