Darısı Başımıza Dizisi Fragman - 1. Bölüm - 2. Fragmanı

Show TV ekranlarında yayın hayatına yeni başlayacak olan Darısı Başımıza dizisi 1. yeni bölüm 2. fragmanı izleyenlerle buluştu. Darısı Başımıza 1. bölüm 2. fragmanı ile ilgili detaylar haberimizde...

05.06.2018-16:29 - (Son Güncelleme: 05.06.2018-16:22)

Show TV'nin yaz dönemine damga vurmaya hazırlanan yeni dizisi Darısı Başımıza 1. bölüm 2. fragmanı ekranlara getirildi. Darısı Başımıza dizisi izleyenleri kahkahaya boğacak hikayesi ile bomba gibi geliyor.

Başrollerinde Ozan Dolunay, Elif Doğan ve Devrim Yakut gibi başarılı isimlerin yer aldığı Darısı Başımıza dizisi 1. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

DARISI BAŞIMIZA 1. BÖLÜM 2. FRAGMANI YAYINLANDI

Darısı Başımıza dizisi 1. bölüm 2. fragmanında;Öykü'nün annesi Zerrin,'Kendi güzel, aklı güzel, ruhu güzel kızım dünya evine gidiyor, hadi darısı başınıza!' sözleri ile kzının evliliğini duyurur.

Cem, Öykü'yü aldatmıştır ama yinede onu ikna etmek için elinden geleni yapsada kendisine inandıramaz. Öykü yaşadığı hayal kırıklığını göz yaşları içerisinde Ozan'a anlatır ve aralarında romantik bir yakınlaşma olur.

Öte yandan Öykü uçakta Cem ve alesi ile tam gidecekken Ozan'ın Öykü'ye, 'Kal benimle!' demesi ve bunun üzerine el ele tutuşmaları büyük merak uyandırdı.

Darısı Başımıza dizisi yakında Show TV'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal