Çukur'un Yeni Bölümü Olan 26. Bölümde Neler Yaşanacak?

Çukur yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur 26. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur 26. bölüm ile ilgili merak edilenler haberimizin detayında...

07.04.2018-17:16 - (Son Güncelleme: 07.04.2018-17:52) Çukur'un Yeni Bölümü Olan 26. Bölümde Neler Yaşanacak?

Çukur yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur 26. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorularının cevabı haberimizin detayında...

Çukur'un başrollerinde Aras Bulut İğnemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal ve Perihan Savaş gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizinin 26. yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı büyük merak konusu uyandırdı.

26. BÖLÜM FRAGMANI

Çukur dizisi 26. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı zaman haberimizin detayından fragmana ulaşabilirsiniz.

ÇUKUR DİZİSİ KONUSU

İstanbul'un en belalı mahallerinden Çukur'un kontrolü Koçova ailesindedir ve Çukur'u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Mahallenin yönetimine gözünü dikmiş başka bir grup vardır ve var olan bozulur.

Koçovalıları pes ettirdiklerini düşünürlerken ailenin küçük oğlu Yamaç yıllar önce başka bir hayat kurmak için terkettiği Çukur'a geri dönecektir. Yamaç yıllar önce kendi hayatını yaşayabilmek için Çukur'u ve ailesini arkasında bırakmıştır.

Karşısına kendisi kadar yaralı ve tehlikeli güzel bir geç kadın olan Sena çıkınca aşkı bulduğuna inanır. Sonsuza kadar mutlu olmaz için biraraya gelen çiftin hayatına Çukur'un ve Yamaç'ın ailesinin yeniden girmesi ile hiç birşey eskisi gibi olmayacaktır. 

Senaryosunu Gökhan Horzum'un yazdığı, yönetmenliğini Sinan Öztürk'ün üstlendiği dizinin başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın, Kubilay Aka ile usta oyuncular Ercan Kesal ve Perihan Savaş yer alıyor.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal