Çukur'un Çeto'su Erkan Avcı Diziden Ayrıldı

Büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Çukur dizisinde beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Çukur dizisinin Çeto'su Erkan Avcı, diziden ayrılarak hayranlarını üzdü.

26.03.2019-11:11 - (Son Güncelleme: 03.09.2021-18:31) Çukur'un Çeto'su Erkan Avcı Diziden Ayrıldı

Show TV ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Çukur'da hayranlarını çıldırtan bir ölüm sahnesi yaşandı. Çukur yayınlanan 58. bölümünde Çeto'nun vurulma sahnesi geceye damgasını vurdu.

İZLEYENLERİ EKRAN BAŞINA KİLİTLEDİ

Pazartesi akşamlarının nefesleri kesen dizisi Çukur, dün akşam yayınlanan 58. bölümü ile izleyenleri ekran başına kilitledi. Çukur'un final sahnesinde beklenmedik bir ölüm yaşandı.

Mahsun, Çeto'nun karıştırdığı karanlık işleri öğrenmesinin ardından hayal kırıklığı yaşadı. İntikam ateşiyle yanan Mahsun ise Çeto'yu tüm Koçovalı erkekleri önünde kurşun yağmuruna tuttu.

Çeto, en yakını olan Mahsun tarafından vurularak ölürken Çeto karakterine hayat veren Erkan Avcı, sosyal medya hesabından veda mesajı yayınladı.

Erkan Avcı, hayat verdiği Çeto karakterinin vurulmuş anını paylaşarak fotoğrafa 'Çeto için yolun sonu; benim için başka bir yolun başlangıcı..

Teşekkür etmem gereken insanlar var; reji vereninden, çay verenine kadar sağolun varolun.

Öncelikle yapımcılarımız Kerem Çatay ve Pelin Diştaş'a özellikle de bu zorlu yolu bana kolaylaştıran geminin kaptanı yönetmenimiz Sinan Öztürk'e tüm kalbimle teşekkür ederim

Bitmeyen yol yok,

Yol uzun; dem ağır...

Yeni hikayelerde (iyi-kötü) görüşmek üzere…

Sağlıcakla kalın' notunu ekledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal