Çukur'un Akşın'ı İlayda Alişan Diziye Veda Etti

Show TV'nin reyting rekorları kıran Çukur dizisi hayranlarını kahreden bir ölüm yaşandı. Celasun'un aşkı Akşın, yücel tarafından öldürüldü. İlayda Alişan diziye veda etmiş oldu.

30.04.2019-10:59 - (Son Güncelleme: 30.04.2019-10:56)

Show TV ekranlarının en sevilen dizilerinden olan Çukur'da Dilan Çiçek Deniz'in hayat verdiği Sena karakterinin ardından bir başrol oyuncusu daha diziye veda etti.

Yücel, Akşın'ı alır ve annesinin vefat ettiği iskeleye götürür. İdris, Aliço'dan adresi almıştır. İdris, Cumali ve Celasun adresi öğrendikten sonra yola çıkar.

Yücel, Akşın'ı öldürdükten sonra melek kanatlarının ortasına yerleştirir ve Koçovalı erkekleri gelmeden oradan ayrılır. Koçovalı erkekleri iskeleye geldiklerinde Akşın'ı yerde yatarken görür ve gözyaşlarına hakim olamaz. Celasun, Akşın'ın öldüğünü görünce o da intihar etmeye çalışır ancak Meke buna engel olur.

YÜCEL GENÇLİĞİNİ HATIRLAR

Yamaç, hastaneden çıktıktan sonra Akşın'ın durumunu sorar ve Metin'in halinden neler olduğunu anlar. Öte yandan Çukur halkı Akşın'ın cenazesine katılırken Yamaç, cenazeyi uzaktan izler. Yücel, cenazeyi, uzaktan izlerken bir anda gençliğini hatırlar.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal