Çukur'un 48. Bölümünde 2 Önemli Karakter Diziye Veda Etti! Peki Hain Kim?

Çukur'un dün ekranlara gelen 48. bölümünde 2 sürpriz veda oldu. Karakuzular'dan Ersoy (Mehmet Yılmaz Ak) ve Lal Fındık (Ramin Nazır) diziye veda etti. Peki Yamaç'ı vuran hain kim? İşte tüm ayrıntılar...

25.12.2018-16:51 - (Son Güncelleme: 25.12.2018-16:41) Çukur'un 48. Bölümünde 2 Önemli Karakter Diziye Veda Etti! Peki Hain Kim?

Show TV'de pazartesi günleri yayınlanan ve fenomen haline gelen Çukur, 48. bölümüyle 2018'e final gibi veda yaptı. Koçavalılar'ın Karakuzular'ı bitirmek için yaptığı plan tuttu ve 2 önemli karakter diziye veda etti.

İKİ İSİM VEDA ETTİ

Karakuzular'ın maddi ve hukuki işlerini yapan Ersoy karakterine can veren Mehmet Yılmaz Ak ve Lal Fındık karakterine hayat veren Ramin Nazır diziye veda etti. 48. bölümün mutlu sonla sona ermesi beklenirken bir sürpriz daha oldu. Final sahnesinde Karakuzalar'ın destek istediği fakat kimliği gizli olan kişi harekete geçti.

YAMAÇ SALDIRIYA UĞRADI

Ersoy'un hayatını kaybettiğinden habersiz onunla buluşmaya giden Yamaç, silahlı saldırıya uğradı. Yamaç'ın vurulmasının ardından 'Niçin?' diye sorması ise saldırganın içeriden biri olmasını gündeme taşıdı.

HAİN KİM?

Daha önceki bölümlerde de Karakuzular'ın "Yamaç'ı öldürmeyeceğimize söz verdik" sözleri final sahnesiyle bir araya gelince 'Hain kim?' sorusunu gündeme taşıdı. Nitekim dizinin final sahnesi de aynı sorunun olduğu duvar yazısıyla sona erdi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal