Çukur'un 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Nefes Kesen Görüntüler

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur’un 16. bölüm ilk tanıtımı yayınlandı.

12.02.2018-13:23 - (Son Güncelleme: 12.02.2018-14:53)

Heyecan dozunun üst düzey olduğu fragmanda İdris, Yamaç'tan 24 saat içinde Vartolu'yu göndermesini emrediyor. "Bu herif bu mahalleyi terk edecek ister tabutta, ister yürüyerek" sözlerinin ardından Yamaç, Vartolu'nun karşısına çıkıyor. Vartolu, "Ben buradayım gelsin indirsin" sözleriyle hodri meydan okuyunca ikili arasında büyük düello başlıyor. Vartolu'nun, "Sen hiçbir şey bilmiyorsun, konuşma" diye bağırması üzerine Yamaç daha fazla dayanamayıp, "Biliyorum Salih, biliyorum babamın oğlu" diyerek gerçeği bildiğini itiraf ediyor. Çukur, çarpıcı hikayesi ve usta oyuncu kadrosuyla her pazartesi, Show TV’de izleyiciyle buluşuyor.

Çukur’un geçtiğimiz Pazartesi akşamı ekrana gelen 15. bölümü nefes kesti. Vartolu’nun ağabeyi olduğunu öğrenen Yamaç, hayatının en zorlu günlerini geçirirken, Vartolu’nun Paşa ve Emmi’yi kaçırması bardağı taşıran son damla oldu. İdris, Paşa ve Emmi’nin kaçırılmasıyla soluğu Vartolu’nun evinde alırken, birbirlerinden habersiz olan baba-oğul arasında silahlar çekildi. Sena'nın kapısında sinir krizi geçirdiği anlar izleyiciyi derinden etkiledi. Bölümde babası İdris’ten geçmişin hesabını soran Yamaç’ın karşılaştığı tepki canını acıtırken, Baykal’ın tehlikeli yollara başvurarak Vartolu'nun Çukur’dan olduğunu öğrendiği anlar ise yüzleşme serisine bambaşka bir şekil verdi. İdris ve Vartolu'nun birbirine silah çektiği heyecan dolu final sahnesinde Yamaç'ın araya girmesiyle adrenalin doruğa çıktı.

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur’da Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Ahmet Tansu Taşanlar, Nebil Sayın ve Kubilay Aka gibi son dönemin gözde oyuncuları ile usta oyuncular Ercan Kesal, Perihan Savaş ve Burak Sergen yer alıyor. Dizide bu isimlere Çetin Sarıkartal, Kadir Çermik, İrem Altuğ, Zeynep Kumral, Boncuk Yılmaz, Cem Uslu, Uğur Yıldıran, Aytaç Uşun, Elif Doğan, İlayda Alişan, Ece Yaşar, Mustafa Kırantepe, Doruk Nalbantoğlu, Ilgaz Kocatürk ve Doğancan Sarıkaya eşlik ediyor.

Çukur’un merakla beklenen yeni bölümü Pazartesi günü saat 20.00'de Show TV'de.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal