Çukur Yeni Bölümü Olan 26. Bölümde Neler Yaşanacak?

Çukur dizisi yayınlanan 25. son bölümünün ardından 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur dizisi 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur 26. bölüm ilk sahne dün akşam ekranlara getirildi. 26. yeni bölüm ilk sahneye İdris ve Vartolu'nun sahnesi damgasını vurdu.

17.04.2018-10:55 - (Son Güncelleme: 21.04.2018-17:30)

Show TV'nin fenomen dizis Çukur'un yayınlanan 25. son bölümünün ardından 26. yeni bölüm fragmanı için diziyi sevenler araştırmaya başladı. Çukur'un 25. son bölümünde Yamaç'ın, Sultan ve Medet arasında kalması ve Medet'e silahı doğrulttuktan sonra patlamas sesi gelmesi büyük merak uyandırdı.

Çukur'un başrollerinde yer alan Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz ve Mustafa Üstündağ gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizinin 26. yeni bölüm fragmanı büyük merak uyandırdı.

ÇUKUR 26. BÖLÜM FRAGMANI

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur merakla beklenen 26. yeni bölüm fragmanı izleyici ile buluştu. Çukur 26. yeni bölüm fragmanında; Vartolu, Çukur'un adamlarına dövmesini göstererek'Benim sizden bir farkım yok. Ben de sizlerden biriyim' sözleri fragmana damgasını vurdu.

İdris Koçovalı'nın bütün yaşanan bu olayların sorumlusu olarak gördüğü Selim'e, 'Hepsini kontrol edecek olan da dertlerini dinleyecek olan da sensin. Sen ne yapmışsın? Adamlar dara düşmüşler, yanına gelmemişler' bütün dikkatleri çekti.

Saadet'in, Vartolu'ya evlilik haberi vermesi üzerine deliye dönen Vartolu'nun bir sonraki hamlesi ne olacak merakla bekleniyor.

Çukur 26. yeni bölümü ile 23 Nisan Pazartesi akşamı saat 20:00'da Show TV'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal