Çukur Seren Erdenet Öldü mü?

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur dün akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin bu bölümünde izleyicileri yeni sürprizler bekliyordu. Seren'in akıbeti sonunda belli oldu. Çukur Seren Erdenet öldü mü? İrem Sak Çukur'dan ayrıldı mı?

19.01.2021-17:35 - (Son Güncelleme: 19.01.2021-17:35) Çukur Seren Erdenet Öldü mü?

Çukur dizisinde Seren Erdenet karakterine hayat veren başarılı oyuncu İrem Sak diziden ayrıldı. Dün akşam yayınlanan Çukur'un son bölümünde Seren Erdenet'in sonu belli oldu. Çukur Seren Erdenet öldü mü? İrem Sak Çukur'dan ayrıldı mı?

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER OLDU? ÇUKUR SEREN ERDENET ÖLDÜ MÜ?

Yamaç'ı Çukur da yeni olaylar beklemektedir.  Sevdiklerini kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalır. Koçovalılar, Cengiz Erdenet’in peşine düşerler. Babasının ölümünden sonra Kulkan ve Çağatay’ı hedef alarak intikam planlarına devam edecekken Çağatay’ın Çukur’u büyük bir tehlikeye sokacağı yeni hamlesi Koçovalılar’ı zor bir duruma sokacaktır. 

Vartolu’nun Afganistan’da yapacağı sürpriz görüşme merakla beklenecek. Yamaç, sevdiklerini bir kez daha kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya gelirken Çağatay ve Kulkan’ın gizemli adamla birlikte yaptığı plan bir Koçovalı’yı daha ölümle burun buruna getirecek.

İREM SAK ÇUKUR'DAN AYRILDI MI?

Çukur dizisinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşım ile oyuncu Seren Erdenet karakterine veda etti. 

İREM SAK KİMDİR?

İrem Sak, 1986 yılında Sivas'ta doğdu. Çerkes kökenli olan oyuncu ilkokul, ortaokul ve liseyi Sivas'ta okudu. 2006 yılında üniversite eğitimi için İstanbul'a geldi. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünden mezun olan İrem Sak, lise yıllarında birkaç tiyatro oyununda rol aldı. Beşiktaş Kültür Merkezi'nde 2008 yılında Sizinkiler adlı oyunda Zeytin karakterini canlandırmıştır.  Sak Gülse Birsel’in yazıp oynadığı 'Yalan Dünya' adlı dizide Tülay karakteri ile tanınmıştır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal