Çukur Sena’nın Babası Kim? Gerçek Adı Ne?

Çukur dizisinde Sena’nın babası kimdir? Gerçek adı nedir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Daha önce hangi dizilerde rol almıştır? Bu soruların cevapları haberimizin devamında siz değerli takipçilerimizle…

26.09.2018-16:32 - (Son Güncelleme: 26.09.2018-16:29) Çukur Sena’nın Babası Kim? Gerçek Adı Ne?

Çukur dizisinde Sena’nın babası kimdir? Gerçek adı nedir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Daha önce hangi dizilerde rol almıştır? Bu soruların cevapları haberimizin devamında siz değerli takipçilerimizle…

Çukur Sena’nın Babası Kimdir?

Ay yapım imzalı Çukur’un karakterlerinden biri de Sena’nın babası. Anne merhametine hasret olan Sena’nın sığındığı tek dal babası. Zira annesi başını bile okşamamış bu nedenledir ki Sultan’da anneliğin ne olduğunu daha iyi görmüştür. Üvey abisi Emrah’tan dolayı sıkıntılı bir çocukluk dönemi geçiren Sena yıllar sonra mazide bıraktığı Emrah’ın tekrar gelip hem kendisine hem de çukura musallat olmasıyla kapısını çaldığı kişi yine babasından başkası olmamıştır. Zira onu babasından iyi kimse anlayamaz. Yardım edeceğine inandığı için de Senanın sığındığı liman babası olur.

Çukur Sena’nın Babasının Gerçek Adı

Sena’nın babasının gerçek adı Cüneyt Yalaz. Haziran 1966, Rize doğumlu olan oyuncunun burcu ikizler. Boğaziçi Üniversitesi Oyuncuları (BÜO) olarak anılan 1980 darbesi sonrasında ismini daha çok Boğaziçi Gösteri Sanatları Topluluğu (BGST) olarak duyduğumuz tiyatro topluluğunda yer almaktadır. Pek çok tiyatro oyununda yer almış olan Cüneyt Yalaz, senelerdir bu topluluk içinde ve Boğaziçi Gösteri Sanatları Topluluğunun (BGST) oluşmasında büyük emek vermiş bir isim.

Daha önce İşe Yarar Bir Şey, Su Da Yanar, Şimdiki Zamanın Peşinde, Lale Devri, Aramızda Kalsın, Gönül İşleri, Baba Candır, Şehrin Melekleri adlı yapımlarda yer almıştır. Seviyor Sevmiyor adlı dizide Zeynep Çamcı’nın canlandırdığı Deniz’in babası rolüyle izleyici ile buluşan Yalaz, Babamın Kantları adlı yapımda bir doktora hayat vermiştir. Annemin şarkısı adlı yapımda okul müdürü olarak karşımıza çıkan oyuncu Mavi Dalga adlı yapımda Yusuf karakterine hayat vermiştir.

Ä°lgili resim

Ağır Roman Yeni Dünya’da Aydın Hoca; Kosmos adlı yapımda ise yüzbaşı rolüyle beğeni almayı başarmıştır. Yeni Bir Hayat İçin adlı yapımdaki oyunculuğu ile Afife Jale Tiyatro Ödüllerinde komedi alanında en iyi erkek oyuncu ödülüne layık görülmüştür. Uzun yıllardır Özel Şişli Terakki Lisesinde tiyatro eğitmeni olarak görev yapmaktadır.  Eskişehir Anadolu Lisesi mezunu olan oyuncu Boğaziçi Üniversitesi İktisat Bölümü mezunudur. Yine Boğaziçi Üniversitesi’nde Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Enstitüsünde yüksek lisansını tamamlamıştır. 


Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal