Çukur Elvis Kimdir? Gerçek Adı Ne? Tüm Detaylar

Çukur Elvis kimdir? Elvis’in gerçek adı nedir? Yaşı, boyu, kilosu, sevgilisi, daha önce rol aldığı diziler haberimizin devamında siz değerli takipçilerimizle…

26.09.2018-15:38 - (Son Güncelleme: 26.09.2018-15:35) Çukur Elvis Kimdir? Gerçek Adı Ne? Tüm Detaylar

Çukur Elvis kimdir? Elvis’in gerçek adı nedir? Yaşı, boyu, kilosu, sevgilisi, daha önce rol aldığı diziler haberimizin devamında siz değerli takipçilerimizle…

Çukur Elvis Kim?

Show Tv ekranlarının pazartesi günlerinin fenomen dizisi Çukur aksiyon dolu dakikalar ara vermeden devam ederken bu güzel senaryoya yeni oyuncuları da ekleyerek oyuncu kadrosunu genişletmeye de devam ediyor. Çukur 22. bölümde diziye dahil olan Elvis Bey karakteri, İdris Koçovalılı’nın görüşmeye gittiği oldukça tehlikeli bir adamdır. İdris yanından oğlu Yamaç’ı da alıp Elvis ile buluşmaya gittiğinde Elvisin adamları patronlarının kendilerini beklediğini söyleyip İdris ve Yamaç’ı içeri buyur ederler. İçeri girdiklerinde Elvis, oldukça cafcaflı bir barda onlarla tanışır.

Adamın adı tuhaf olunca adamın gerçek adı mı lakabı mı bu bile merak konusu olur. Elvis ise kendini şu cümlelerle tanıtır: “Yaparım kasaplık, öğrendik ustamızdan, bana derle şurda var bir kurban, Elvis de gider keser ustam.” Yamaç ise elinde çeşit çeşit bıçaklar olan ve farklı tanışma şekliyle şok olup babasına bu ne çeşit bir manyak der. Daha sonra Elvis’e ne istediklerini sorunca Baykal’ı bırakmalarını söyler. Yamaç ise meydan okurcasına bırakmazsam deyince Elvis resmen meydan okuyup büyük savaş başladı der. Kısaca Elvis, Yamaç’ın mücadele etmek zorunda kalacağı Baykalın adamlarından biri. Elvis ileri gider ve Koçovalıların evindeki tüm kadınları kaçırır. Saadetin de kaçırıldığını duyan Vartolu çılgına döner, elinde silah koşar. Bakalım Yamaç bu problemle nasıl başa çıkacak? İzleyip hep beraber görelim. Ancak ilerleyen bölümlerde Elvis diziden çıkacak bu ölerek mi olur yoksa başka bir yolla mı o da ilerleyen bölümlerde netleşecek. Zira oyuncu konuk oyuncu olarak dizide geçiyor. 

Çukur Elvis’in Gerçek Adı

Çukur Elvis’in gerçek adı Saygın Soysal. Mayıs 1982, Ankara doğumlu olan oyuncu evin tek oğludur. İlkokulu Bursa’da, liseyi Trabzon’da okuyan oyuncu Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü mezunudur. 2005 senesinde Kırık Kanatlar adlı dizide Çavuş Yunus’a hayat veren oyuncu, Hatırla Sevgili adlı meşhur dizide Recep Tayyip Erdoğan’a hayat vermiştir.

saygın soysal ile ilgili görsel sonucu

2013 senesinde Muhteşem Yüzyıl adlı televizyon dizisinde Mercan Ağa karakteri ile beğeni almayı başarmıştır. 2014 senesinde ise Kara Para Aşk adlı dizide rol alan oyuncu Tatar Ramazan, Jin, Yurt, Al Yazmalım, Türkan, Kosmos, Bu Kalp Seni Unutur Mu?, Güz Yangını adlı yapımlarda da yer almıştır. Oyuncuyu daha yakından tanımak adına kendisiyle yapılan özel röportaj haberimizin devamında sizlerle.

 

 
Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal