Çukur Doktor Aylin Kimdir Gerçek Adı Ne?

Çukur Dizisinde Doktor Aylin Kimdir? Çukur Aylin’in Gerçek Adı Ne? Çukur Aylin Daha Önce Hangi Dizide Oynadı? Bu soruların cevabını yazımızın devamında bulabilirsiniz…

27.09.2018-13:47 - (Son Güncelleme: 27.09.2018-13:40) Çukur Doktor Aylin Kimdir Gerçek Adı Ne?

Çukur Dizisinde Doktor Aylin Kimdir? Çukur Aylin’in Gerçek Adı Ne? Çukur Aylin Daha Önce Hangi Dizide Oynadı? Bu soruların cevabını yazımızın devamında bulabilirsiniz…

Çukur Doktor Aylin Kim?

Çukur dizisinde Karaca yaralanmıştır. Soluğu Celasun’un yanında alan Karaca’nın durumu oldukça kritiktir. Celasun yaralı halde olan Karaca’yı hastaneye yetiştirir. Hastanede Karaca ile ilgilenen doktor Aylindir. Doktor Aylin Karaca ile yakından ilgilenir. Celasun ise bu sırada konağa gider ve ev ahalisine Karaca’nın vurulduğunu ve hastanede olduğunu haber verir. Karaca bu sırada durumu ciddi olduğu için ameliyata alınır.

Ä°lgili resim

Emel Dede Çukur Aylin Doktor Kimdir?

Show Tv ekranlarında yayınlanan Çukur dizisine 25 Aralık’ta diziye Doktor Aylin dahil oldu. Doktor Aylin karakterine hayat veren kişi bizlere çok tanıdık bir yüz aslına ama ilk başta insan çıkartamayabiliyor. Öncelikle Doktor Aylin karakterini Kim Canlandırıyor ? Doktor Aylin karakterini Emel Dedecanlandırıyor. Emel dede’yi daha önce kalan D de yayınlanan ve geçen sezona damgasını vuran İsimsizler dizisinde Berfin karakterini canlandırmıştı.

Ä°lgili resim

İsimsizlerdeki rolünü o kadar gerçekçi oynuyordu ki o zaman dikkatleri üzerine toplamıştı. Emel Dede 28 yaşındadır. İlk defa seyirci karşısına 2005 yılında “Bıçak sırtı” dizisinde bölüm oyuncusu olarak çıkmıştır. 2008 yılında ise Küçük kadınlar dizisinde 1. Birinci sezon oynamıştır. Emel dede’nin oyunculuk alanında yıldızının parlaması 2010 yılında ekranlara gelen “Öyle Bir Zaman Ki” dizisi ile yıldızı parlar. Oyunculuk alanında bir çok kişi tarafından tanınması da “İsimsizler” dizi ile olmuştur.


Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal