Çukur Dizisi Vartolu Kimdir Gerçek Adı Ne? İşte Detaylar...

Çukur Adlı dizide usta oyuncuların varlığı ile beraber gençlerin gözdesi oyuncuların da olması dizinin popülaritesi artırmış. Gelelim kadroda Vartolu olarak rol alan kim gerçek adı ne? daha önce hangi dizilerde oynadı? İşte detaylar…

27.09.2018-17:04 - (Son Güncelleme: 27.09.2018-17:26) Çukur Dizisi Vartolu Kimdir Gerçek Adı Ne? İşte Detaylar...

Çukur Adlı dizide usta oyuncuların varlığı ile beraber gençlerin gözdesi oyuncuların da olması dizinin popülaritesi artırmış. Gelelim kadroda Vartolu olarak rol alan kim gerçek adı ne? daha önce hangi dizilerde oynadı? İşte detaylar…

ÇUKUR DİZİSİ VARTOLU KİMDİR?

Vartolu Çukur adlı mahallede doğmuş ve gençlik yılları burada geçmiştir. Bir zaman sonra Vartolu Çukur adlı mahalleden ayrılır ve kendisini suç örgütlerin içerisinde bulur. Vartolu bu çetelerin arasında acımasızlaşan biri haline gelir. Zamanında  çaylak olarak girdiği bu dünyaya şimdi mafya lideri olur. Çevresindeki herkes Vartolu adını duyunca ne kadar acımasız ve korkunç biri olduğunu bilir ve korkar. Vartolunun  namı her yere yayılmıştır. Vartolu’nun bir tek derdi vardır. zamanında hor görüp öteledikleri Vartolu şimdi kendilerine kan kusturmaya gelmiştir. Vartolu çocukluğunda unutamadığı olayları bir bir hatırlar ve acısını Çukurdan çıkarmak için bir bir planlarını devre sokar. Aslında İdris Koçovalılının oğlu olan Vartolu’nun asıl adı Salihtir. Salih annesi Mihribanın öldürülmesiyle Vartoya götürülür. Yaşamak için böcek bile yemek zorunda kalan Vartolu’nun en büyük aşkı ise çocukluk aşkı Saadettir. İdris’in oğlu ortaya çıktığında Yamaç ile bir olup Çukur’u ele geçirmek için uğraşanlara meydan okurlar. 

ÇUKUR VARTOLU ERKAN KOLÇAK KÖSTENDİL KİMDİR?

erkan kolçak köstendil ile ilgili görsel sonucu

Çukur dizisinin acımasız mafya lideri Vartolu karakterine hayat verecek olan Erkan Kolçak Köstendil’dir. 1984 yılında Bursa’da hayata gözlerini açan Erkan şu an 34 yaşındadır. Lise eğitimini yine Bursa Atatürk lisesi mezunudur. Lise eğitimini bitirdikten sonra kendisini oyunculuk alanında geliştirmek ve bu sektörde var olmak için Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nü tamamlar.

Üniversite eğitiminden sonra Face üzerinden kendisinin yazıp yönettiği mukadderat adlı diziden sonra hayatının km taşlarından olan Sakarya Fırat adlı dizide bir eri canlandırmıştır. Buradaki dizide kendisini göstermiş ve yıldızı parlamıştır. daha sonra bir çok diz ve filmlerde boy gösteren Erkan yakın zamanda 2014 yılı yapımı Ulan İstanbul adlı dizde bir hırsızı canlandırmıştı. 


Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.




DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal