Çukur Dizisi Ne Zaman Final Yapacak?

Çukur dizisinin de geçen sene İçerde dizisi gibi sene sonu final yapacağı gündeme düştü. Peki Çukur gerçekten final yapar mı?

06.03.2018-16:57 - (Son Güncelleme: 06.03.2018-17:09) Çukur Dizisi Ne Zaman Final Yapacak?

Çukur dizisi seyircileri ekrana şüphesiz kenetledi. Söz dizisinin reytinglere vurduğu damgadan sonra ilk defa ona dur diyebilecek bir dizi karşısına çıktı. Fakat Söz dizisinin reytingleri çok yüksek şimdilik. Ancak Çukur dizisi ilerleyen haftalarda dengeleri değiştirirse hiç şaşırmayalım.

Çukur dizisinin de geçen sene İçerde dizisi gibi sene sonu final yapacağı gündeme düştü. Peki Çukur gerçekten final yapar mı? Yine kısa bir süre önce Çukur'un finap yaptırılacağı iddia edilmiş fakat dedikodular bir süre sonra kesilmişti.

Çukur'un 33.bölümü ile 18 Haziran'da final yapması planlanıyor. Ay Yapım'ın İçerde'de yaptığı gibi diziyi 1 sezon olarak çektiği söylentiler içerisinde.

ÇUKUR'UN TARTIŞILAN SAHNESİ

Çukur'da, Emrah Amir'in kendisini makas attığı için durduran trafik polisine sergilediği tavırlar dizinin hayranlarını kızdırdı. Çukur seyircisi sosyal medyada, dizinin yeni anti kahramanı Emrah'a tepki gösterirken, Vartolu sahnesi çok konuşuldu. Çukur seyircisi Vartolu yokken Emrah karakterinin ön plana çıkartılmasını eleştirdi.

Çukur'un 18. bölümünde Emrah Amir'den azarladığı trafik polisine özür sahnesi geldi. Ay Yapım, Çukur'da bir ilke imza attı ve 18. bölümden 2. sneak peek yayınladı. Çukur'da büyük tepki çeken Alperen Duymaz'ın canlandırdığı Emrah Amir karakteri, kendisini durdurduğu için bağırdığı ve 'Haritadan kendine yer beğen' dediği trafik polisinin yanına tekrar giderek özür diledi. 'Ben eşeklik yaptım affet. Digor dünyanın en güzel yeri' diyen Komiser Emrah, trafik polisinin gönlünü almaya çalıştı.

ÇUKUR 20. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk'ün oturduğu, Show TV ekranlarının izleyicisi tarafından sevilen ve büyük bir ilgiyle yakından takip edilen dizisi Çukur 20. yeni bölümüyle 12 Mart Pazartesi günü saat 20:00'da Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal