Çukur Dizisi Fragman - 27. Bölüm - 2. Fragman

Show TV'nin aksiyon ve heyecan dolu dizisi Çukur 27. bölüm 2. fragmanı da izleyenlerle buluştu. Çukur heyecanla beklenen yeni bölümünde Vartolu, İdris Koçavalı'dan hiç beklemediği bir anda darbe yer. İşte ayrıntılar...

30.04.2018-17:15 - (Son Güncelleme: 30.04.2018-17:07)

Show TV'nin heyecan ve aksiyon dolu dizisi Çukur yayınlanan 26. son bölümün ardında izleyenler merakla 2. yeni bölüm fragmanı için araştırmalara başladı. Çukur dizisi 26. son bölümün ardından merakla beklenen 27. bölüm fragmanı yayınlanmıştı. Çukur dizisi 27. bölüm 2. fragmanı da ekranlara getirildi.

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstengil ve Dilan Çiçek Deniz gibi genç ve başarılı oyuncuların yer aldığı Çukur dizisi 27. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

ÇUKUR 27. BÖLÜM 2. FRAGMANI YAYINLANDI

Çukur dizisi 27. bölüm 2. fragmanında; Koçovalılar ile Vartolu arasındaki mücadele artık kişişel bir konu halini alır ve mücadele artık İdris Koçovalı ile Vartolu arasında yaşanmaktadır. Vartolu, Çukur'u ele geçirmek için uğraşırken aslıl darbeyi İdris Koçovalı'dan alır.

Yamaç, Vartolu ile babası arasında yaşananları dengede tutmaya çalışırken diğer yandan Sena ile problemlerini çözmeye çalışmaktadır.

Emrah, Nazım ve Vartolu ile iş birliği yapmaya sıcak bakan Selim'in ortalaığı nasıl bir kaosa sürükleyeceği merakla beklenecek.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal