Çukur Dizisi Fragman - 25. bölüm - 2. Fragman

Çukur dizisinin 25. yeni bölüm fragmanının 2. tanıtımı da yayınlandı. Medet'e ne olacağı büyük heyecan yarattı. Çukur dizisinin yeni bölümünde neler olacak? Çukur dizisi 25. yeni bölüme dair merak edilen bütün soruların yanıtı haberimizde...

16.04.2018-16:52 - (Son Güncelleme: 16.04.2018-16:38)

Show TV'de ekrana gelen ve yayınlandığı akşamları kasıp kavuran dizis Çukur'un heyecan yaratan 24. yeni bölümü ardından 25. yeni bölüm fragmanı yayınlanmıştı. Dün akşam itibariyle Çukur dizisi 25. yeni bölüm 2. fragmanı da ekranlara getirildi. Çukur'un heyecan yaratan 25. yeni bölümünde ise neler olacağı büyük merak konusu uyandırdı.

ÇUKUR DİZİSİ 25. BÖLÜM FRAGMANI

 

Çukur'un geçen hafta ekranlara getirilen 24. son bölümünde yaşananlar büyük yankı uyandırmış ve 25. yeni bölüm için merak artmıştı. Büyük merakla beklenen Çukur dizisi 25. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Başrollerinde  Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil gibi ünlü isimlerin yer aldığı Çukur'un yeni bölüm fragmanına; Sultan'ın İdris'e 'Ben bu bacaklarla 40 yıl sana hizmet ettim. Ama şimdi benim işime yaramıyorlar, al senin olsun!' sözleri damgasını vurdu. 

Sultan, Yamaç'a 'Beni kötürüm bırakan o adam mezara girmedikçe sana sütümü helal etmeyeceğim Yamaç!' demesi üzerine Yamaç'ın, Medet'e silahı yönelttiği anda duyulan silah sesi büyük merak uyandırdı.

Çukur dizisi 25. yeni bölümü ile bu akşam saat 20:00'da Show TV'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal