Çukur Dizisi Cumali Kimdir? Gerçek Adı Ne? İşte Ayrıntılar

Çukur dizisi Cumali kim olduğunu hangi oyuncu canlandıracağını tek tek anlatacağız. Çukur Cumali kimdir? Gerçek Adı Ne? Oyuncu daha önce hangi dizilerde rol almıştır hakkında bütün detaylar haberimizin devamında…

27.09.2018-16:24 - (Son Güncelleme: 27.09.2018-16:20) Çukur Dizisi Cumali Kimdir? Gerçek Adı Ne? İşte Ayrıntılar

 Çukur dizisi Cumali kim olduğunu hangi oyuncu canlandıracağını tek tek anlatacağız. Çukur Cumali kimdir? Gerçek Adı Ne? Oyuncu daha önce hangi dizilerde rol almıştır hakkında bütün detaylar haberimizin devamında…

Çukur Dizisi Cumali Kim?

Diziye dahil olan Cumali kim olduğu en alt kısımda verilmiştir. Bizler önce diziye nasıl dahil olacağını anlatacağız. Koçovalı Ailesinin hapiste olan İdris’in oğludur. Cumali karakteri Koçovalı ailesinde önemli bir yere sahiptir. Çukur 11. bölümde  babası İdris’e hapisten mektup yazanCumali çok yakında Çukur‘a gelecektir. Çukur’un başına geçmek zorunda kalan Yamaç’ın da en büyük destekçisi olacaktır.

İşlediği bir suçtan ötürü parmaklıklar ardından olan Cumali, İdris Koçovalı’nın sevdiği oğullarından biridir. Bildiğiniz üzere Çukur dizisinin ilk bölümlerinde Kahraman mahallenin futbol takımında yer alan biraz da kadın konusunda zaafları olan bir isimdi. Bu nedenledir ki Vartolu Koçovalı Ailesine zarar vermek için kimseyle değil Kahraman ile konuşmayı seçmişti.

 
Uyuşturucu işine gireceğini babasının kesenin ağzını açmasını isteyen Vartolu, Kahraman’ı kullanmak istemişti. Babasına durumu açan Kahraman böyle bir şeye asla izin vermeyiz, uyuşturucu işine sakın bu mahalleyi alet etmeyin diyerek çıkışmıştı. Ardından gelişen olaylar sonucunda ailenin dışarıda olan en büyük oğlu Kahraman Vartolu’nun adamları tarafından öldürülmüştü
 
Ä°lgili resim
 
Seyircide bu durum ister istemez bir kafa karışıklığına yol açmıştı zira daha ilk bölümde bir oyuncunun ayrılması beklenmedik bir durumdu. Hatta Mustafa Üstündağ’ın  Cumali rolü ile geri döneceğini bile umut etmiştik. Ancak beklenen olmadı.
 
Uzun süredir merak konusu olan Cumali karakteri Çukur dizisi 11. bölüm fragmanında babasına mektup gönderince nefesler tutuldu. Çukur dizisi Cumali kim olacağı çok konuşuldu ve dizi de bunu çok iyi değerlendirdi ve karakteri yeni sezonda dahil etmeyi kararlaştırdı ve nihayet Çukur Cumali kim olduğu ortaya çıkmış oldu. Cumali karakterini Necip Memili‘nin canlandıracağı kesinleşti.

Çukur Cumali Karakterini Canlandıran Necip Memili Kimdir? 

Oyuncuyu daha yakından tanıyacak tanıyalım. Mayıs 1980 yılında 01 plakası ile bilinen Adana ilimizde hayata gözlerini açan Necip Memili, şu an 38 yaşındadır. İkizler burcu olan Necip doğduğu ilde oyunculuk üzerine lisans eğitimini Çukurova Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Ahmet Koraltürk menajerlik ajansına halen kayıtlı olan oyuncu Necip Memili Çukur Cumali olarak bu sene karşımıza çıkacak.

İlk kez kamera karşısına beşinci boyut dizisinde Ali olarak bu sektöre adım attıktan sonra 2006 yılında bir çok oyuncunun Arka Sokaklar setinden geçtiği gibi Necip de Arka Sokaklar dizisinde Nevzat karakterini başarı ile canlandırmıştı. Dikkatleri üzerine çekmesi 2008 yılında rol aldığı dönemin en popüler dizilerinden olan Yaprak Dökümü adlı dizide Erkan karakterini canlandırmış ve bir çok dizi eleştirmenlerinden tam not almayı başarmıştı.

necip memili ile ilgili görsel sonucu

Ülke çapında tanınan, ünlü bir oyuncu olması ise 2009 yılında “Hanımın Çiftliği” adlı dizide “Zaloğlu Ramazan” karakterini başarı ile oynamış ve popüler bir oyuncu olmuştur. 2005 yılında dizi sektörüne girdikten beş yıl sonra sinema sektörüne “Kukuriku Kadın Krallığı” sinema filmi ile bu sektöre Çukur dizisinde Cumali karakterini canlandırmadan önce en son “Şahsiyet” adlı dizide Tolga karakterini canlandırmıştı.

2005 yılında başladığı oyunculuğa bu zamana kadar toplamda 32 projede yer aldı. Bunlardan bir tanesi Türkçe seslendirme geriye kalanlar ise fiziksel olarak kendisini ekran karşısında gördük. Show TV de bu sezon yayınlanacak olan Çukur oyuncu kadrosuna Cumaliolarak dahil olduktan sonra bakalım yeni düşman Karakuzunlara karşı mı gelecek yoksa onlardan biri mi olacak? İdris babanın yerine yıllarca hapis yatan Cumali elbette Yamaç ile bir olup Çukur’u Karakuzunlardan kurtarmak için mücadele edecek. 


Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.
 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal