Çukur Dizisi Celasun Kimdir? Gerçek Adı Ne?

Peki Vatanım Sensin adlı dizide kendisini tanıdığımız Ali Kemal Karakterine hayat veren Ayrıca Çukur adlı dizide Celasun’a hayat verecek olan Kubilay Aka kimdir?

27.09.2018-17:31 - (Son Güncelleme: 27.09.2018-17:27) Çukur Dizisi Celasun Kimdir? Gerçek Adı Ne?

Peki Vatanım Sensin adlı dizide kendisini tanıdığımız Ali Kemal Karakterine hayat veren Ayrıca Çukur adlı dizide Celasun’a hayat verecek olan Kubilay Aka kimdir?

Çukur  Celasun Kimdir?

Ay yapım tarafından yapımcılığı üstlendiği Çukur adlı dizide Kubilay Aka, tam bir mahalle delikanlısı rolünde. Mahalle Koçovalıların hakimiyetinde olmasına rağmen Celasun bu düzeni yanlış  bulur ve Koçovalılara karşı durur. Celasun asi güçlü bir o kadar da akıllı biridir. Celasun’un varı yoğu Çukur adlı mahalledir. Celasun genç, yakışıklı ve olgunlaşmamış bir delikanlıdır. Babasının Vartolu tarafından öldürülmesinin ardından Celasun Vartolu’nun düşmanı olur. Zaman içerisinde ise bir ajan olarak Vartolu’nun yanına dahil olur. Yamaç’ın adamı olmasına rağmen gerçek yüzü ortaya çıkmasın diye büyük bir mücadele verir. 

Kubilay Aka Kimdir?

Mayıs 1995 yılında İstanbul’da hayata gözlerini açan Kubilay Aka Lise eğitimi bittikten sonra iki yıl eğitim hayatına ara verip çalışma hayatına adım atar. Havalananında çalışmaya başlayan Kubilay Havalananından çalışmanın etkisi ile “Eskişehir Üniversitesi Havaalanı Yönetimi” bölümünü kazanır. Hem iş hem okul hayatına devam eder. Ailesi Bodrum’da yaşayan Kubilay Milas havalananında iş hayatı devam ederken kendisi dış hatlarda görevli memur olarak çalışırken arkadaşının yerini kısa bir süre bakmasını ister.

kubilay aka ile ilgili görsel sonucu

Kubilay da arkadaşını kırmaz ve yarım saatten biraz fazla zaman dilimi içerisinde Ufuk Ergin’in işlemlerini yaptığını Ufuk bey uçağa bindikten sonra sosyal medyadan kendisine mesaj atıp “Vatanım Sensin” adlı dizi yakın zamanda oyuncu kadrosu seçimlerinin olduğunu ve kendisinin de katılmasını gerektiğini söyleyince Kubilay gençliğinden beri istediği ama gerek imkan gerekse hayat şartları bir türlü fırsat bulamadığı oyunculuk için bir fırsat doğar. Akabinde ailesininde onayı ile hemen çekimlere katılır ve Ali kemal karakterine layık görülür. Milas’tan İstanbul’a gelmek ve İstanbul’a adapte olmanın biraz zorluğunu çektiğini dile getiren yakışıklı oyuncu İstanbul Anadolu yakasında Milas havasını yaşamaya çalışıyor. 


Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal