Çukur Cemil Kimdir? Gerçek Adı Nedir?

Çukur dizisine yeni bir karakter daha eklendi: Cemil. Peki Çukur dizisinde Cemil kimdir? Cemil’in gerçek adı nedir? Yaşı, daha önce yer aldığı yapımlar, sevgili kısaca oyuncu hakkında detaylar haberimizin devamında sizlerle…

26.09.2018-16:41 - (Son Güncelleme: 26.09.2018-16:38) Çukur Cemil Kimdir? Gerçek Adı Nedir?

Çukur dizisine yeni bir karakter daha eklendi: Cemil. Peki Çukur dizisinde Cemil kimdir? Cemil’in gerçek adı nedir? Yaşı, daha önce yer aldığı yapımlar, sevgili kısaca oyuncu hakkında detaylar haberimizin devamında sizlerle…

Çukur Dizisi Cemil Kimdir?

Show Tv ekranlarının başrollerinde Aras Bulut İynemli ve Dilan Deniz Çiçek’in rol aldığı pazartesi günlerinin vazgeçilmezi olan Çukur dizisinde bu hafta yani 15. bölümde Cemil karakteri de diziye dahil oldu. Selim’in öldürdüğü adamın kardeşi olan Cemil, Selim ile de tanışır. Selim abisinin evindeyken onu nasıl öldürdüğünü hayal ederken birden eve Cemil girer. Kim eve giren demeye kalmadan Selim ile Cemil kapışmaya başlar.

Selim ile kavga eden Cemil ışığı açtığında onu hırsız zannettiğini söyler. Selim ise benim arkadaşımın evi burası sen kimsin diye sorar. Cemil ise benim abimin evi burası der. Abisinin kendisine iş ayarlamak için aradığı o da askerliği bitince geldiğini ama abisinin cenazesini gördüğünü anlatır. Selim beyninden vurulur. Paşa korumalığı yaptığını söyleyen Cemil’e Selim vicdan azabından dolayı iş bulabildin mi diye soru yöneltince Cemil hayır ne gezer deyince Selim korumalık yaptığını söylemiştin değil mi der. Cemil doğrulayınca Selim benim korumam olur musun deyince Cemil abisinin katiline koruma olacağını bilmeden iş buldum diye sevinir.

tolga sala ile ilgili görsel sonucu

Çukurda Cemil’in gerçek adı ise Tolga Sala. Tolga Sala, en son olarak Diriliş Ertuğrul adlı Trt 1 ekranlarının fenomen dizisinde Hamza Alp karakterine hayat vermiştir. 1989 senesinde kültür başkentimiz İstanbul’da dünyaya gözlerini açan Tolga Sala, yengeç burcudur. İstanbul’da bulunan Yeditepe Üniversitesinden mezun olan oyuncu Yer Gök Aşk adlı dizide rol almıştır. Özel hayatıyla da gündemde olan oyuncu 2015 yılında Türkiye Güzellik yarışmasında derece alan Melisa Aslı Pamuk ile sevgilidir. Oyuncu daha önce Yer Gök Aşk adlı dizinin dışında Lale Devri, Kızılelma adlı dizilerde rol almıştır. Son olarak Hamza Alp karakterine hayat veren Tolga Sala, Diriliş Ertuğrul’da adından söz ettirmiştir.  Pazartesi günlerinin fenomen dizisinde de adından söz ettireceğe benziyor. Bakalım Selim’in abisini öldürdüğünü ne zaman öğrenecek? Hep beraber izleyip göreceğiz. 

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal