Çukur Yeni Fragman Yayınlandı ! (23.Bölüm - 2.Fragman)

Çukur'un bu akşam merakla beklenen 23. bölümünün 2. fragmanı izleyicilerle buluştu. Show TV'nin Pazartesi akşamları yayınlanan fenomen dizisi Çukur dizisinin 23. Son Bölüm fragmanı 2. versiyonu ile yayınlandı.

02.04.2018-11:06 - (Son Güncelleme: 02.04.2018-18:48)

Her hafta gerilimi ve heyecan dolu arttıran Çukur'un merakla beklenen 23. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Son bölümde yaşanan gelişmelerina ardından izleyelenler tarafında beklenen 23. bölüm 1. fragmanı geçtiğimiz günlerde ekranlara verildi. Yeni bölüme dair önemli ipuçlarının verildiği fragmana İdris'in, Elvis'e 'Koçovalılarla uğraşılmayacağını öğreteceğiz!' sözleri damga vurdu. Yayınlanan 2. fragmanda, Yamaç ve Vartolu arasındaki diyalog heyecan yarattı.

'KOÇAVALILARLA UĞRAŞILMAYACAĞINI ÖĞRETECEĞİZ'

Show TV'nin sevilen dizisi Çukur'un başrollerinde, Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Mustafa Üstündağ ve Ercan Kesal gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizinin 23. yeni bölümünde Vartolu ve koçavalılar kadınları kurtarıyor. İdris'in, Elvis'e 'Koçovalılarla uğraşılmayacağını öğreteceğiz!' sözleri ise heyecan yarattı.

ÇUKUR’UN 22. SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Vartolu'nun, Koçovalılarla birlikte Baykal'a oynadığı oyunun ağır bir bedeli olacaktır. Mücadelenin yeni başladığı Çukur'da Yamaç ve İdris'i güçlü bir düşman beklemektedir.

Aliço, Hale'nin intikamı peşinde koşarken geçmişi ile yüzleşir, Nazım ise kurduğu planı emin adımlarla
ilerletecektir. 

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal