Çukur 114. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Fenomen dizi Çukur 25 Ocak Pazartesi akşamı yani dün akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan 113. bölümünün ardından izleyiciler 114. yeni bölüm fragmanını aratmaya başladılar. Çukur 4. sezon 22 bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur 114. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

26.01.2021-12:42 - (Son Güncelleme: 26.01.2021-12:42) Çukur 114. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Koçak Köstendil'in ve Necip Memili'nin yer aldığı sevilen dizi Çukur dün akşam 113. bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Peki Çukur 114. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

ÇUKUR 114. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI? 

Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Çukur, dün akşam heyecan dolu bir bölümle daha hayranlarının karşısına çıktı. Aksiyonun bir an bile düşmediği Çukur'da hesaplaşmalar yeni bir boyuta taşındı. Yayınlanan 113. bölümden sonra gözler 114. yeni bölüm fragmanına çevrildi. Ancak Çukur'un henüz 114. yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı. 

ÇUKUR 113. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çukur’da Akın patlama sonucu hastaneye kaldırılır.  Emmi ile birlikte Aliço’nun da hayatını Yasmin kurtarır. Berberde meydana gelen yeni patlama sonrasında herkesin yürekleri bir kez daha ağızlara gelir. Koçovalılar hep birlikte el ele vererek Çukur’daki yaraları sarmaya çalışırken diğer bir yandan da bu yaptıkları yüzünden Erdenetler’in peşine düşerler. 

Vartolu’nun Cumali Amca ile görüştükten hemen sonra kurduğu akıl dolu plan nefesleri keserken Koçovalılar’ın evinin içerisinde Efsun ile yaşanacak gelişmeler herkes adına yeni bir dönüm noktası oluşturmaktadır. Koçovalılar yeni yaptıkları intikam planı ile bir kez daha Erdenetler ile karşı karşıya kalacaklardır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal