Cristiano Ronaldo ve Irina Shayk Aşkı Reklam Çıktı!

Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo ve güzel model Irina Shayk aşkı hakkında şaşırtan bir iddia gündeme geldi. Ünlü çiftin ilişkiye başlamadan önce bir sözleşme imzaladığı öne sürüldü.

19.04.2019-09:07 - (Son Güncelleme: 19.04.2019-09:07) Cristiano Ronaldo ve Irina Shayk Aşkı Reklam Çıktı!

Güzel model Irina Shayk ve ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo hakkında gündemi sallayacak bir iddia ortaya atıldı. Rus televizyoncu Viktoriya Bonya, Irina Shayk ve Cristiano Ronaldo için söyledikleriyle ağızları açık bıraktı.

Rus televizyoncu Viktoriya Bonya, bir dönemin popüler çiftlerinden Irina Shayk ve ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'nun sevgili olmadan önce bir anlaşma imzaladığını ifade etti. Sözlerine devam eden televizyoncu ünlü çiftin reklam amaçlı 5 yıllık sözleşme imzaladığını söyledi.

'SÖZLEŞME BİTTİĞİNDE AYRILDILAR'

Başarılı televizyoncu Bonya, ünlü çiftin aşkının reklam amaçlı olduğunu iddia ederek 'Cristiano Ronaldo ile Irina Shayk, 5 yıllık sözleşme imzaladı. Sözleşme bittiğinde ayrıldılar. Şimdiki kadınlar her şeyi yapmaya hazırlar.

'RONALDO'NUN ŞİMDİKİ KIZ ARKADAŞI DA SÖZLEŞMELİ'

Ronaldo'nun şu andaki kız arkadaşı da bildiğim kadarıyla sözleşmeli. Ben böyle bir şeyi hayatta yapamazdım. Gerçek bir aile ve gerçek bir koca isterdim.' ifadelerine yer verdi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal