Çocuklar Duymasın Yeni Bölümü Olan 43. Bölümde Neler Yaşanacak?

Kanal D'nin sevilen dizisi Çocuklar Duymasın 43. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çocuklar Duymasın dizisi 43. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çocuklar Duymasın yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çocuklar Duymasın dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte ayrıntılar...

28.05.2018-12:21 - (Son Güncelleme: 28.05.2018-12:11)

Kanal D'nin sevilen dizileri arasında yerini alan Çocuklar Duymasın 43. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çocuklar Duymasın dizisi 43. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çocuklar Duymasın yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çocuklar Duymasın dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorularının yanıtı haberimizin detayında...

Başrollerinde Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ gibi ünlü isimlerin yer aldığı Çocuklar Duymasın 43. bölüm fragmanı yayınlandı.

ÇOCUKLAR DUYMASIN 43. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Çocuklar Duymasın 43. bölüm fragmanında; Gönül ve Tuna arasında tansiyon bir anda yükselir. Selami'nin bir sevgilisi vardır ve Gönül onların evine gelebileceklerini söylemesi üzerine Tuna itiaz eder ve tartışma başlar.

Öte yandan Hüseyin ve Şükrü doğacak olan bebeğe isim arayışındadırlar.

Tuna ve Gönül akşam yemeğine Meltemlere giderler ve yemekten sonra oyun oynacaklarını söylerler. Oynayacakları bu oyun çiftlerin arasını nasıl etkileyecek?

Çocuklar Duymasın 43. yeni bölümü ile 3 Haziran Pazar akşamı saat 20:00'da Kanal D'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal