Çiğdem Batur Sevgilisi Onur Gülme'den Son Kez Ayrıldı

'Gümüş' dizisinde aldığı rol sayesinde tanınmaya başlayan oyuncu Çiğdem Batur ile işletmeci sevgilisi Onur Gülmek tekrar ayrıldı.

14.05.2018-10:36 - (Son Güncelleme: 14.05.2018-15:42) Çiğdem Batur Sevgilisi Onur Gülme'den Son Kez Ayrıldı

'Gümüş' dizisinde aldığı rol sayesinde tanınmaya başlayan oyuncu Çiğdem Batur ile işletmeci sevgilisi Onur Gülmek tekrar ayrıldı.

Ünlü oyuncu Çiğdem Batur, 1.5 yıldır beraber olduğu işletmeci sevgilisi Onur Gülmek'ten bir daha asla barışmam diyere ikinci kez ayrıldı.

2010 yılında 'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisinde rol alarak adını duyuran oyuncu Çiğdem Batur, Gülmek'in eşyalarını toplayıp, birlikte yaşadıkları evin kapısının önüne koydu. Batur'un yakın çevresine, ''Bir daha asla barışmam'' dediği iddia edildi.

ALDATMA İDDİASI İLİŞKİYİ BİTİRDİ

Onur Gülmek, Cihangir'deki bir mekânda, oyuncu Celil Nalçakan ve iki kadınla objektiflere takılması üzerine ilişkiyi toparlayamadıkları iddia edildi.

Gülmek'in, çıkışta fotoğraflarının çekildiğini farkedince, ''Beni Celil'le yazın'' diyerek durumu toparlamaya çalışması ancak başarılı olamadığı görüldü.



ÇİĞDEM BATUR KİMDİR?

1982 tarihinde Düzce'de dünyaya gelen Çiğdem Batur, Ankara, Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümünden mezun olmuştur. Daha sonra da Başkent İletişim Akademisi'nde diksiyon, sunuculuk spikerlik ve dublaj eğitimlerini tamamladı.

Çiğdem Batur ilk olarak2004 yılında art televizyonunda yayınlanan Alışveriş Çantası isimli programın sunuculuğunu yapmıştır. Daha sonra 2003-2006 yılları arasında yine TRT'de Kulvar Farkı, Savaşta Barış'ta Türk Ordusu, Gençlik Her Zaman programlarının sunuculuğunu yaptı.

2006 yılında "Gümüş" adlı dizisiyle tanınan Batur, 2007 yılında "Vazgeç Gönlüm", 2010 yılında "Kurtlar Vadisi Pusu" dizisinde rol almıştır.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal