Christopher Nolan’ın Anne Hathaway’in İddialarını Yalanladı

Bir dönem ünlü yönetmen Christopher Nolan’ın ile çalışan oyuncu Anne Hathaway’in bazı iddialar ile gündeme gelmişti. Usta yönetmenin sözcüsü bu iddialara cevap verdi.

02.07.2020-17:48 - (Son Güncelleme: 02.07.2020-17:46) Christopher Nolan’ın Anne Hathaway’in İddialarını Yalanladı

Christopher Nolan’ın sözcüsü, sette yalnızca cep telefonu kullanmanın ve sigara içmenin yasak olduğunu söyleyen oyuncu Anne Hathaway’in iddialarını yalanladı.

Geçtiğimiz günlerde Variety’nin “Actors on Actors” programına katılan Anne Hathaway, Christopher Nolan hakkında bazı iddialarda bulundu. Hathaway, sette sandalye kullanımına izin vermediğini söylemişti. “Sette sandalyelere asla izin vermez. Eğer sandalyeler varsa, insanlar oturup işlerini düzgün yapamayacaklarını düşünür.” açıklamasında bulunan Hathaway’e Nolan’ın sözcüsünden yanıt geldi. Yönetmenin sözcüsü Kelly Bush Novak, “Setlerde yasaklanan tek şey cep telefonları ve sigara içmek. Anne’nin bahsettiği sandalyeler, video monitörü etrafında toplanan yönetmen sandalyeleridir. Chris onu kullanmamayı tercih ediyor, sette sandalyeyi yasaklaması söz konusu değil. Oyuncular ve ekip ihtiyaç duydukları yerde oturabilirler" şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal