Ceyda Ateş Sosyal Medyada Aile Fotoğrafını Paylaştı

Talya'yı kucağına alarak ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan oyuncu Ceyda Ateş, kızı ve eşi Buğra Toplusoy ile birlikte yürüyüş yaparken çekilen karesini sosyal medya hesabından yayınladı. Ateş'in gönderisine takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı.

25.01.2021-11:43 - (Son Güncelleme: 25.01.2021-11:43) Ceyda Ateş Sosyal Medyada Aile Fotoğrafını Paylaştı

2018 yılında Buğra Toplusoy ile Miami'de evlenen ve geçtiğimiz aylarda kızı Talya'yı kucağına alan oyuncu Ceyda Ateş, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. İlk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Ateş, eşi ve kızı ile birlikte Miami sokaklarında yürüyüş yaparken çekilen karelerini sosyal medya hesabından yayınladı.

32 yaşındaki Ceyda Ateş'in, 'İki ay bugün... Miami'de Volkan'ın objektifine yakalandık' notunu düştüğü gönderi takipçilerinden 34 binden fazla beğeni aldı.

Makyajsız pozunu da sosyal medya hesabından yayınlayan Ateş, paylaşımına 'Uzayan saçlarım ve yorgunluk... Saçları örgü yap, aç...' notunu düşmüştü.

Oyuncu, kızı için bakıcı tutmadığını ve eşi Buğra Toplusoy ile birlikte baktıklarını da ifade etmişti. Ceyda Ateş, bir takipçisinin 'Bebekten dolayı setlere uzun bir süre uzak mı kalacaksınız?' sorusuna 'Hayır. Doğumdan kısa bir süre sonra döneceğim setlere' şeklinde yanıt vermişti.

Ünlü oyuncu, 'Çok az kilo aldınız? Sağlığınız nasıl?' sorusuna ise: 'Hem benim, hem de bebişimizin sağlığı yerinde. Düşünülenin aksine az kilo almak hem bebek, hem anne için daha sağlıklı. Doktorum benim için 10, maksimum 12 kilo ile tamamlamamı söyledi. Her şey kontrol altında.' yanıtını vermişti. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal