Ceyda Ateş Kızının Ultrason Fotoğrafını Sosyal Medyada Paylaştı

Eşi Buğra Toplusoy ile Amerika’da yaşayan Ceyda Ateş hamileliğin her anını sosyal medyadan takipçileriyle paylaşıyor. Hamileliğinde son 3 aya giren oyuncu geçtiğimiz gün doktor kontrolünün ardından son durumu hakkında bilgi vermişti. Bugün de sosyal medyadan takipçilerine kızı Talia’nın ultrason fotoğrafını pay

12.09.2020-18:13 - (Son Güncelleme: 12.09.2020-18:10) Ceyda Ateş Kızının Ultrason Fotoğrafını Sosyal Medyada Paylaştı

Eşi Buğra Toplusoy ile Amerika’da yaşayan Ceyda Ateş hamileliğin her anını sosyal medyadan takipçileriyle paylaşıyor. Hamileliğinde son 3 aya giren oyuncu geçtiğimiz gün doktor kontrolünün ardından son durumu hakkında bilgi vermişti. Bugün de sosyal medyadan takipçilerine kızı Talia’nın ultrason fotoğrafını paylaştı.

Hamilelik döneminde yaşadıklarını anlatan Ateş, ‘Şeker testimin sonuçları olması gerekenden biraz fazla çıkmış. Kalan 3 aylık süreçte doktor kontrolünde diyabetik besleneceğim. Onun dışında her şey çok iyi. Çok heyecanlıyım’ diyerek duygularını hayranlarıyla paylaştı.

Kız bebeği olacak olan güzel oyuncu, takipçilerinin sorusu üzerine kızının oyuncu olmak istemesine sıcak bakabileceğini söyledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal