Ceren Hindistan: Mustafa Sandal, Irmak Ünal'la Beraberken Bana Mesaj Atmış

Ceren Hindistan, 2. Sayfa programında ünlü şarkıcı Mustafa Sandal ile ilgili aşk yaşadıklarına dair açıklamalarda bulunmuştu. Hindistan daha sonra Mustafa Sandal'ın Irmak Ünal'la birlikteyken kendisine mesaj attığını açıkladı.

15.11.2018-09:24 - (Son Güncelleme: 15.11.2018-09:22) Ceren Hindistan: Mustafa Sandal, Irmak Ünal'la Beraberken Bana Mesaj Atmış

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal'ın sosyal medya hesabına yüzünü yarısı görünmeyen bir kadın ile fotoğraf atmasının ardından magazin gündemi karışmış ve kiminle aşk yaşadığı büyük merak konusu olmuştu.

Fotoğraftaki kişinin ilk olarak oyuncu Ceren Hindistan olduğu öne sürüldü. Hindistan, 2. Sayfa programına konuk oldu ve Mustafa Sandal ile tanışma aşamasında olduklarını hatta Sandal'a aşık olmayacak kadın tanımadığını ifade etmişti.

Mustafa Sandal'ın daha sonra Irmak Ünal ile bir ilişki yaşadığı öne sürülmüş ve iki isimden de herhangi bir açıklama gelmemişti.

'IRMAK HANIM İLE BERABERMİŞ'

Oyuncu Ceren Hindistan bu konu hakkında konuşmak için 2. Sayfa programına telefonla bağlanarak ' Mustafa Sandal, bana o fotoğraf için 'açıklama yapma, seni arayanlara telefon açma' dedi. Bir bildiği var herhalde diye düşündüm. Meğer Irmak Hanım ile berabermiş bana onları yazarken. Ben de duyunca çok şaşırdım. Ne gerek vardı böyle şeylere?' dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal