Meşhur Issız Adam Geri Döndü! Cemal Hünal'ı Gören Hayranı Sevinçten Havalara Uçtu

Issız Adam Cemal Hünal geçen akşam Arnavutköy’de bir ATM önünde görüntülendi. Ünlü oyuncun hayranı Hünal’ı görür görmez koşarak yanına geldi.

21.01.2021-11:14 - (Son Güncelleme: 10.12.2021-15:51) Meşhur Issız Adam Geri Döndü! Cemal Hünal'ı Gören Hayranı Sevinçten Havalara Uçtu

Ekranların sevilen oyuncusu Cemal Hünal, geçtiğimiz akşam Arnavutköy’de görüntülendi. Ünlü oyuncu ATM’de para çekerken basın mensupların kamerasına yakalandı. Hünal birçok dizi ve filmde rol almasına karşılık halen daha yıllar önce rol aldığı Issız Adam filmi ile anılıyor. Başarılı oyuncunun bu başarısı, kameralar önünde bir kez daha ortaya çıktı. Basın mensuplarıyla kısa bir sohbet içerisine bulunan Hünal, acelesi olduğunu söyleyerek aracına yöneldi. Tam o esnada Hünal’ı tanıyan hayranı koşa koşa yanına geldi. 

CEMAL HÜNAL YENİ BİR FİLMLE EKRANLARA GELİYOR

2008 yılında rol aldığı Issız Adam filmi ile hafızalara kazınan Cemal Hünal, yeni bir sinemayla beyaz perdeye geliyor. Cemal Hünal’ın partnerliğini meslektaşı Tuba Ünsal üstleniyor. İki başarılı oyuncunun rol aldığı “Sadece Bir Gece” filminin nasıl olacağı ise oldukça merak ediliyor. konuyla ilgili Cemal Hünal; “Biz de merakla bekliyoruz. Umarım gişede çok filmin olduğu bir döneme denk gelmez, yoksa rezil olacağız” dedi. Ünlü oyuncuya bu sözlerinden sonra gişe korkusu olup olmadığına yönelik soru yönelten muhabirlere Hünal; “Telif ödemiyorlar bize biliyorsunuz. Onun için bir gişe korkum yok ama oynadığım filmlerin başarılı olmasını çok isterim tabii ki” diyerek sözlerini noktaladı.

cemal hünal

HÜNAL’IN HAYRANI HAVALARA UÇTU

ATM önünde Cemal Hünal’ın sohbet ettiğini gören hayranı, mutluluktan ne yapacağını şaşırdı. Hayranı olduğu oyuncunun adını dahi unutan kadın; “Issız adam bekle beni” diye koşarak geldi. Ünlü oyuncu hiç beklemediği bir anda yanına gelen hayranı karşısında neye uğradığını şaşırdı. Kendisine ıssız adam diye seslenen hayranını kırmayan Hünal, fotoğraf çektirdi. Ünlü oyuncuyla fotoğrafını çektiren kadın; “Issız Adam’la fotoğrafım oldu, yaşasın!” diye bağırarak uzaklaştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal