Cem Yılmaz'dan Takipçisine Piyano Jesti!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, güzel sanatlar fakültesinde okuyan bir öğrenciye Twitter'da söz verdiği piyanoyu hediye etti. Cem Yılmaz, kendisini gösteriş yapmakla eleştiren takipçisine yanıt verdi.

29.01.2019-09:35 - (Son Güncelleme: 29.01.2019-17:49) Cem Yılmaz'dan Takipçisine Piyano Jesti!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, güzel sanatlar fakültesinde okuyan bir öğrenciye Twitter'da söz verdiği piyanoyu hediye etti.  Cem Yılmaz, kendisini gösteriş yapmakla eleştiren takipçisine yanıt verdi.

Cem Yılmaz, geçtiğimiz günlerde Twitter'da takipçileri ile sohbet etmişti. Güzel sanatlar fakültesinde okuyan bir öğrenci kendisinden Arif v 216 filminde kullanılan piyanoyu istemişti.

Ünlü komedyen filmde kullanılan piyanoyu bulamayacağını ancak kendisine başka bir piyano göndereceğinin sözünü vermişti.

CEM YILMAZ SÖZÜNÜ TUTTU

Ünlü komedyen sözünü tutarak öğrenciye piyano hediye etti. Cem Yılmaz, piyanonun kişiye ulaştığına yönelik bir paylaşıma bulundu. Ancak bir takipçisi ünlü komedyeni eleştirerek 'İyilik yaptım, göstereyim' yorumunu yazdı.

'SENDE YAPABLİRSİN... FINDIK'

Cem Yılmaz, takipçisinden gelen yoruma ilginç bir yanıt vererek 'Sen de yapabilirsin… Fındık.' dedi.

HALUK LEVENT'TEN CEM YILMAZ PAYLAŞIMI

Haluk Levent, Cem Yılmaz'ın bu yardımından sonra onu gönüllü AHBAP olarak duyurdu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Haluk levent, 'Cem Yılmaz AHBAP'ımızdır. Haberiniz olsun' notunu düştü.

İşte o paylaşım;

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal