Cem Yılmaz'dan Sahnede Tarkan'a Gönderme!

2012 yılında Fundamentals gösterisinden sonra sahnelere ara veren ünlü komedyen Cem Yılmaz 7 sene aradan sonra Diamond Elite Platinum Plus gösterisi ile dönen Cem Yılmaz, Tarkan'a sahnede övgüler yağdırdı.

02.04.2019-09:59 - (Son Güncelleme: 02.04.2019-09:54) Cem Yılmaz'dan Sahnede Tarkan'a Gönderme!

Defne Samyeli ile aşk yaşayan ünlü komedyen Cem Yılmaz, 7 yıl aradan sonra Diamond Elite Platinum Plus gösterisi ile sahnelere döndü. Ünlü komedyen geçtiğimiz gün Diamond Elite Platinum Plus'ın Kıbrıs prömiyerini gerçekleştirdi.

KAPALI GİŞE OYNADI

Bütün gösterilerinin bileti satışa çıktığı an tükenen Cem Yılmaz, geçtiğimiz akşam Kıbrıs'ta gösterisi kapalı gişe oynadı. Bir otelde gerçekleştirilen Diamond Elite Platinum Plus gösterisini yaklaşık 900 kişi izledi. Ünlü komedyen sahnede yaptığı espriler ile kendisini izlemeye gelenlere eğlenceli anlar yaşattı.

'DÜNYAYI TARKAN YÖNETSİN'

Sahnede Tarkan hakkında da konuşan Cem Yılmaz, 'Dünyayı Tarkan yönetsin isterdim ancak bazı şarkılarıyla hareketleri uyuşmuyor. Misal 'dert babasıyım' diye bir şarkısı var, o şarkıda oynayan Tarkan'a hep sormak istemişimdir 'Ne derdin var acaba Tarkan?' diye' diyerek herkesi güldürdü.

KIBRIS'TA İKİNCİ GÖSTERİ İÇİN TALEP BÜYÜK

Gösterinin ardından Cem Yılmaz, hayranları ile bol bol fotoğraf çekildi. Otel yetkililerinden edinilen bilgilere göre gösteriyi çok beğenen izleyenlerin Cem Yılmaz'ın Kıbrıs'ta Mayıs ayında yeniden bir gösteri yapması talebinde olduğu öğrenildi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal