Cem Yılmaz'dan Gösterisini İzlemeye Gelenlere Sürpriz

Ünlü komedyen son olarak 2012 yılında sahneye çıkmıştı. Yılmaz, verdiği uzun bir aranın ardından Diamond Elite Platinum Plus gösterisi ile sevenleriyle buluşuyor. Ünlü komedyen, geçtiğimiz akşam gösterisinin açılışını oğlu Kemal'e yaptırdı.

03.04.2019-11:49 - (Son Güncelleme: 03.04.2019-11:44)

Defne Samyeli ile güzel giden bir ilişkisi olan ünlü komedyen Cem Yılmaz, 7 yıl aranın ardından sahnelere muhteşem bir dönüş yaptı. Kapalı gişe oynanan Diamond Elite Platinum Plus gösterisi için Yılmaz, seyircilerine sürpriz yaptı.

Son olarak 2012 yılında Fundamentals gösterisi ile seyirci karşısına çıkan ünlü komedyen Cem Yılmaz, daha sonra film çekilerine ağırlık vererek stand up gösterilerine ara vermişti.

CEM YILMAZ'DAN MUHTEŞEM DÖNÜŞ

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, 7 yıl aranın ardından Diamond Elite Platinum Plus gösterisi ile sahnelere muhteşem bir dönüş yaptı. Her gösterisi kapalı gişe oynayan Cem Yılmaz, geçtiğimiz akşam seyircilerine minik bir sürpriz yaptı.

GÖSTERİNİN AÇILIŞINI KEMAL YAPTI

Gösterilerinden oğlu Kemal'den sık sık bahseden Cem Yılmaz, sahneye çıkmadan önce 6 yaşındaki oğlu Kemal'i sahneye çıkardı. Cem Yılmaz, gösterinin açılışını oğlu Kemal'e yaptırdı. Seyirciler Kemal'in sempatik tavırları karşısında eğlenceli anlar yaşadı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal