Cansel Elçin ve Eşi Muhabirlerden Gelen Soruları Yanıtladı

Ağustos 2020'de evlenen oyuncu çift Cansel Elçin ile Zeynep Tuğçe Bayat, önceki gün Nişantaşı'ndaki evlerine doğru yürürken görüntülendi. Karlı havaya aldırış etmeden gezmeye çıkan ikili, ayaküstü muhabirlerin sorularını da yanıtladı.

20.01.2021-13:56 - (Son Güncelleme: 20.01.2021-13:56) Cansel Elçin ve Eşi Muhabirlerden Gelen Soruları Yanıtladı

Kuruluş Osman dizisinde Targun Hatun karakterine hayat veren güzel oyuncu Zeynep Tuğçe Bayat, kendisi gibi oyuncu olan 2018 yılında evlendiği eşi Cansel Elçin ile Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Geçtiğimiz yıl ağustos ayında nikah masasına oturan çift, muhabirlerin bebek sorularına '2021 yılı için çok umutluyuz' diyerek bebek için yeşil ışık yaktı.

Geçtiğimiz yıl ağustos ayında evlenen çifte, "Bebek düşünüyor musunuz?" şeklinde bir soru yöneltildi. İkili, 'Bu işler nasip, kısmet. Hayat ileride ne gösterir bilmiyoruz.' şeklinde yanıt verdi.

Cansel Elçin'in eşi Zeynep Tuğçe Bayat'a rol aldığı 'Kuruluş Osman' dizisindeki rolünün nasıl geçtiği soruldu. Ünlü oyuncu 'Başta zorlandım ama alıştım. Çok da seviyorum aksiyonu, zaten her oyuncunun hayalidir zorlanmak' dedi.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal