Caner Erkin Ve Asena Atalay'ın Velayet Davası Devam Ediyor

Eski eşi futbolcu Caner Erkin'den olaylı bir şekilde boşanan Asena Atalay dava üstüne dava açarak mahkeme koridorlarında yorgun düştü.

30.05.2018-10:08 - (Son Güncelleme: 30.05.2018-10:02) Caner Erkin Ve Asena Atalay'ın Velayet Davası Devam Ediyor

Eski eşi futbolcu Caner Erkin'den olaylı bir şekilde boşanan Asena Atalay dava üstüne dava açarak mahkeme koridorlarında yorgun düştü.

2016 yılında olaylı bir şekilde boşanan Asena Atalay ve ünlü futbolcu Caner Erkin'in tazminat ve velayet davaları görülmeye devam ediyor.

YORGUN DÜŞTÜ

Son olarak 7 yaşındaki oğulları Çınar'ın velayet davası için karşı karşıya gelen ikiliden Asena Atalay geçtiğimiz gün gerçekleşen duruşmaya katıldı. Duruşma zamanı hamile eşi Şükran Ovalı'yla birlikte Barcelona'da olan Caner Erkin duruşmaya katılmazken Asena Atalay'ın yorgun olduğu gözlendi.

BABASININ EVİNDE ODASI BİLE YOK

Geçtiğimiz ay görülen duruşma çıkışında Asena Atalay; ''Çınar'ın babasının evinde bir odası bile yok'' şeklinde açıklamalarıyla şok etkisi yaratmıştı. Eski eşinin bu sözlerine Caner Erkin; ''Hayal ürünü'' şeklinde karşılık vermişti.

DURUŞMA ERTELENDİ

Caner Erkin'i "Ben nafakadan vazgeçersem, o da velayetten vazgeçiyor" diyerek suçlayan Atalay, dünkü duruşma sonrası ise sessizliğini korudu. Duruşmanın 14 Eylül tarihine ertelendiği öğrenildi.



Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal