Can Yaman'ın Hayranıyla Başı Derde Girdi!

Genç kızların sevgilisi ve başarılı oyuncu Can Yaman, akıldığı bir mekanda kadın hayranıyla tartıştı. Kavgaya kadın hayranının arkadaşları da karışınca, Can Yaman karakola gidip ifade vermek durumunda kaldı.

27.01.2018-11:23 - (Son Güncelleme: 27.01.2018-11:20) Can Yaman'ın Hayranıyla Başı Derde Girdi!

Can Yaman’ın başrol oyuncusu olduğu ‘Dolunay’ dizisi geçen ay final yapmıştı. Aynı dönemlerde sevgilisi, oyuncu Bestemsu Özdemir’le yollarını ayırdı. Can Yaman eski aşkının Çağatay Ulusoy ile beraber olduğunu da 3 gün önce gazetelerden gördü. Morali bozuk olan oyuncu geçen akşam arkadaşları ile Bebek’teki Lucca’ya takılmaya gitti. Fakat gecede beklenmedik olaylar meydana geldi.

Can Yaman’ın yanına geceyarısı genç bir kadın hayranı geldi. İddiaya göre; Can Yaman’ın bardağından içki içmek istedi. Oyuncu “Ne yapıyorsunuz, kendinize gelin” diye şeklinde uyarıda bulundu. Aralarında tartışma yaşandı. Genç kadına eşlik eden 7 kişilik arkadaş grubu da tartışmaya karıştı.

Can Yaman’ın bardağı yere düştü, kadının elini kesti. Genç kadın “Can beni darp etti” diye şeklinde şikayette bulundu. Olay büyüyünce polis geldi. Tarafları Etiler Şehit Naci Soydan Karakolu’na götürdü. Can Yaman “O kadın masama gelip beni rahatsız etti” dedi. Kadın ise çıkışta “Kadınlara hiç saygısı yok utanmaz insan” diyerek bağırdı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal