Can Yaman'dan Mahkeme Kararına İtiraz

Selen Soyder ile Hangimiz Sevmedik dizisi setinde büyük tartışma yaşayan Can Yaman, mahkeme tarafından 7 bin 830 TL'ye çarptırıldığı para cezasına itiraz etti.

01.04.2019-09:14 - (Son Güncelleme: 01.04.2019-13:17) Can Yaman'dan Mahkeme Kararına İtiraz

TRT 1'de yayınlamış olan Hangimiz Sevmedik dizisinin başrol oyuncuları Selen Soyder ve Can Yaman, sette tartışma yaşamış ve Yaman, güzel oyuncaya bardak fırlatmıştı. Can Yaman, geçtiğimiz günlerde hakim karşısına çıktı.

Erkenci Kuş'un yakışıklısı Can Yaman'ın günlük kazancı 90 TL olarak belirlendi. Mahkeme Can Yaman'ın idari para cezası olarak 7 bin 830 TL ödemesine karar verdi.

CAN YAMAN'DAN İLK AÇIKLAMA

Geçtiğimiz akşam Bebek'te bir mekandan çıkarken objektiflere takılan genç oyuncu Can Yaman, konuya ilişkin açıklamada bulundu. Can Yaman, muhabirlerden gelen sorulara ayaküstü yanıt verirken idari para cezası hakkında 'Ödemeyeceğim' açıklamasında bulundu.

CAN YAMAN KİMDİR?

1989 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Can Yaman, aslen Yugoslav göçmenidir. Can Yaman, ilk ve ortaokulu Bilfen Koleji, liseyi eğitimini ise İtalya Lisesi'nde mezun oldu.

Yaman, 2012 yılında Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu.

İlk ekran deneyimini Gönül İşleri dizisi ile yaşayan Can Yaman daha sonra İnadına Aşk dizisinde hayat verdiği Yalın rolüyle dikkatleri üzerine çekti.

Star TV ekranlarında yayınlanan Dolunay dizisinden sonra şimdilerde Erkenci Kuş dizisinde rol alıyor.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal