Can Kızıltuğ Kuzey Yıldızı İlk Aşk Kadrosundan Ayrılıyor mu?

Show TV'nin merakla izlenen yapımları arasında yerini alan başrollerinde ise Aslıhan Güner, İsmail Demirci, Zeynep Koltuk, Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın ve Cengiz Bozkurt'un rol aldığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin hayranlarını üzecek bir durum yaşandı.

26.01.2021-15:12 - (Son Güncelleme: 26.01.2021-15:12) Can Kızıltuğ Kuzey Yıldızı İlk Aşk Kadrosundan Ayrılıyor mu?

Show TV'nin başarılı yapımlarından biri olan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde bir ayrılığın sinyalleri verildi. Kuzey Yıldızı İlk Aşk 49. bölüm fragmanında Osman'ın karların üzerinde nefes almadığı anlar merak uyandırdı. Gönül Dağı dizisiyle reyting yarışana giren Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisine son olarak Cengiz Bozkurt dahil olmuş ve kadro güçlendirilmişti. Ancak diziden kötü haber geldi. Dizinin Osman'ı Can Kızıltuğ'un diziden ayrılacağı haberleri gündeme gelirken konu belirsizliğini koruyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın Osman’ı Can Kızıltuğ'un diziden ayrılacağı konuşulurken Fox TV'de ekrana getirilecek olan Masumiyet dizisinin kadrosuna transfer olduğu gündeme geldi. Yapımcı ve oyuncudan konuya ilişkin herhangi bir açıklama henüz gelmedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal