Can Kırıkları Leyla Kimdir? Polis Leyla’nın Gerçekte İsmi Ne? Daha Önce Nerede Oynadı?

Atv ekranlarında yakında başlayacak olan Can kırıkları Leyla kim olduğunu Can kırıkları Leyla’nın gerçek adı ne olduğunu bu yazımızda si değerli okurlarımıza anlatıyor olacağız. Sakın bizden ayrılmayın.

29.09.2018-13:50 - (Son Güncelleme: 29.09.2018-13:46) Can Kırıkları Leyla Kimdir? Polis Leyla’nın Gerçekte İsmi Ne? Daha Önce Nerede Oynadı?

Atv ekranlarında yakında başlayacak olan Can kırıkları Leyla kim olduğunu Can kırıkları Leyla’nın gerçek adı ne olduğunu bu yazımızda si değerli okurlarımıza anlatıyor olacağız. Sakın bizden ayrılmayın.

Can Kırıkları Leyla Kim? Nasıl Bir Karakter?

NTC Medya Yapımın yapımcılığını üstlendiği yönetmen koltuğunda Serkan Birinci’nin oturduğu senaristliğini Sema Ali Erol ve Mahir Ali Erol’un yaptığı Can Kırıkları dizisi yakında Atv ekranlarında olacak. İki bayan polisin maceralarını konu almakta. Daha önce Kırgın Çiçekler gibi fenomen bir dizi ile büyük başarı elde eden NTC Medya, Can Kırıkları dizisi ile yine gündemde olmaya devam edecek.

İki polisin hikayesi ile tabiki sınırlandırmamak gerek yanlarında her iki polisin de bir ekip arkadaşı olacak Seçkin Özdemir ve Ahmet Pınar’ın hikayede baş rollerde yer aldığı dizi Kanal D’nin fenomen dizisi Arka Sokaklar dizisine benzer olacağını ama bazı yönlerle Kanıt dizisine benzeyeceğini şimdilik duyduk. Bakalı ilk bölümü ile ekrana geldiğinde nasıl bir karakter izleyecek onu hep birlikte göreceğiz. Asıl konumuz olan Can kırıkları Leyla kim Nasıl bir karakter diye soracak olursak.

Mesleğine aşık okulu derece ile bitirmiş ve geldiği kadroda göz bebeği olmuş ketüm aynı zamanda suçluları da çok iyi konuşturmasını bilen yakın savunma konusunda kendisini geliştirmiş bir karakteri izleyeceğiz. Can kırıkları Leyla’nın gerçekte adı ne olduğunu ve daha önce hangi dizilerde rol aldığını açıklayalım.

Can Kırıkları Leyla’nın Gerçek Adı Ne?

Oldukça iddialı  kadrosu ile ekrana gelmeye hazırlanan Can kırıklarında her karakteri ve gerçek isimlerini siz değerli okurlarımıza açıklamaya çalışacağız. Bu başlık altında Can kırıkları Leyla’yı kim oynuyor? Oyuncunun gerçek adı nedir onlardan bahsedeceğiz. Polis Leyla karakterini Hande Doğandemir canlandıracak.

Ä°lgili resim

Kasım 1985 yılında Başkent Ankara da dünyaya gelmiştir. Lisans eğitimini yine Ankara da bulunan Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Sosyoloji alanından mezun olmuştur. Şu an 32 yaşında olan Hande Yay burcudur. Kamera karşısına 2009 yılında “Kahramanlar” adlı dizi le bu sektöre giriş yapmıştır. Hem sosyolog hem de sunuculuk yapan Hande aynı zamanda dizi oyunculuğuna da bu dizi ile başlamıştır.

2014 yılında ise “Bana Masal Anlat” adlı sinema filminde “Ayperi” karakterini canlandırmış ve sine sektörüne de bu filim ile girmiş oldu. Can kırıkları dizisine dahil olmadan önce en son oynadığı dizi 2016 yılında “Hayatımın Aşkı” Gökçe karakterini canlandırmıştır. Son yer aldığı sinema filmi ise 2017 yılında “Kaybedenler Kulübü Yolda” sinema filminde oynamıştı. Güzel oyuncuya bu dizisinde başarılar dileriz.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal