Can Kırıkları Cihan Kimdir? Cihan’ın Gerçek Adı Ne? Hangi Dizide Oynadı?

Can Kırıkları dizisinin karakterlerinden biri de Cihan Karadağ olacak. Peki Can Kırıkları Cihan Karadağ kimdir, Can Kırıkları Cihan’ın gerçek adı ne, kaç yaşında sorularının cevapları yazımızda sizlerle.

29.09.2018-12:46 - (Son Güncelleme: 29.09.2018-12:35) Can Kırıkları Cihan Kimdir? Cihan’ın Gerçek Adı Ne? Hangi Dizide Oynadı?

Can Kırıkları dizisinin karakterlerinden biri de Cihan Karadağ olacak. Peki Can Kırıkları Cihan Karadağ kimdir, Can Kırıkları Cihan’ın gerçek adı ne, kaç yaşında sorularının cevapları yazımızda sizlerle.

Can Kırıkları Cihan Karadağ Kimdir? Nasıl Biri?

Yeni sezonda Atv ekranlarında seyirciye merhaba diyecek olan Can Kırıkları dizisinde iki bayan polisin heyecan dolu hayat hikayelerine tanık olacağız. Başrollerini Hande Doğandemir, Funda Eryiğit, Seçkin Özdemir ve Özgür Çevik’in paylaştığı Can Kırıkları dizisinde Cihan Karadağ karakteri dizinin kötü karakteri olarak karşımıza çıkacak.

Karanlık işlerle uğraşan Cihan Karadağ Leyla ve Zeynep’in hayatında da istenmedik durumlara neden olacak. Karakteri daha yakından tanımak adına Cihan Karadağ her dizinin bir kötü karakteri olmalı mantığıyla dizideki o bahsi geçen kötüye hayat veren karakter olacak. Peki Can Kırıkları Cihan’ın gerçek adı ne, kaç yaşında, hangi dizide rol aldı, nereli gibi soruların cevapları yazımızın devamında sizlerle.

Can Kırıkları Cihan’ın gerçek adı ne? Kaç yaşında? Nereli?

Can Kırıkları dizisinde Cihan Karadağ’a hayat veren oyuncu Alican Yücesoy. 1982, İstanbul doğumlu olan başarılı oyuncu uzun yıllar Bursa’da yaşamıştır. Haliç Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan oyuncu  Bakırköy Belediye Tiyatrosu’nda çalışmıştır.

Pek çok ödül almış olan Yücesoy, daha önce Pilli Bebek, Sessiz Gece, Gurbet Yolcuları, Akümülatörlü Radyo, Zoraki Koca, Adanalı, Sen de Gitme, Suskunlar, Şubat, İntikam, Bana Artık Hicran De, Serçe Sarayı, Kördüğüm, Sofra Sırları, Ertuğrul 1890, Benimle Var Mısın?, Eyvah Eyvah, Prensesin Uykusu, Dinle Neyden, Son Osmanlı Yandım Ali, 2 Eylül adlı yapımlarda rol almıştır.

Son olarak Sofra Sırları adlı sinema filminde Demet Evgar ile rol alan oyuncu geçtiğimiz sezon Fox Tv ekranlarında yayınlanan Zeynep Çamcı’nın başrolünde oynadığı Adı Zehra adlı dizide Zehra’nın abisi Serkan karakterine hayat vermiştir. 

Alican Yücesoy Yaşı-Boyu-Kilosu-Eşi

Ä°lgili resim

36 yaşında olan başarılı oyuncu terazi burcu. 80 kg ağırlığında olan oyuncunun boyu ise 1,84 cm dir. Kendisi gibi oyuncu olan Melisa Sözen ile 2013 yılında İtalya’da evlenen Yücesoy, 2014 yılında boşanmıştır. Anne tarafı Bulgar olan oyuncunun baba tarafı ise Gaziantep ve Şanlıurfalı.


Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal