Çağla Şıkel'den Flaş Emre Altuğ Açıklaması! Hülya Avşar Şok Oldu

Hülya Avşar'ın programına katılan ünlü manken Çağla Şıkel, boşandığı eşi Emre Altuğ hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

06.05.2017-16:31 - (Son Güncelleme: 06.05.2017-15:17) Çağla Şıkel'den Flaş Emre Altuğ Açıklaması! Hülya Avşar Şok Oldu

Star TV ekranlarında yayınlanan ve her yayınlandığı bölümde reyting rekorları kıran 'Bir Hülya Avşar Sohbeti' programının bu haftaki konuğu ünlü manken Çağla Şıkel'di. Ünlü şarkıcı Hülya Avşar'ın sunduğu 'Bir Hülya Avşar Sohbeti' programına katılan manken ve sunucu Çağla Şıkel, boşandığı eşi Emre Altuğ ile yakın zamanlarda sonlanan evliliği hakkında ilk defa bu kadar kesin açıklamalar yaptı. Ünlü sunucu Çağla Şıkel, ünlü şarkıcı Hülya Avşar’ın sorularına tüm samimiyetiyle cevap verdi. Dikkat çekici açıklamlarda bulunan ünlü manken Çağla Şıkel, boşanma kararının eski eşi Emre Altuğ ve kendisinin ortak kararı olduğunun altını çizdi.

Star TV ekranlarından yayınlanan 'Bir Hülya Avşar Sohbeti' programına katılan ünlü model ve sunucu Çağla Şıkel, "Belki de bu yolda yalnız yürümeye karar verdim. Emre çok iyi bir insan. Onunla dünyaevine girdiğim için hiç pişman değilim. Yaşamlarımıza ayrı olarak devam etme kararı aldık. Daha mutlu olacağımı düşündüm ve tek başıma yürüme kararı aldım. Sorunlarımızın altından kalkamayacağımıza karar verdik. Boşanmayı istemezdim ama böyle nasipmiş. Bunun yanlış bir karar olduğunu düşünmeden yine birlikte yürüyoruz. Açıkçası ikinci aile kurma gibi bir hayalim de yok" açıklamasını yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal