Çağla Şikel 'Şimdiki aklım olsa boşanmazdım'

Ünlü manken Çağla Şikel, 5 Mayıs'ta Hülya Avşar'ın konuğu olarak "Bir Hülya Avşar Sohbeti"'ne katılacak.

02.05.2017-20:43 - (Son Güncelleme: 02.05.2017-20:26) Çağla Şikel 'Şimdiki aklım olsa boşanmazdım'

Bu sezon başlayan Hülya Avşar'ın canlı yayın programı "Bir Hülya Avşar Sohbeti", her hafta canlı yayın konuğu olarak bir ünlü ve hayatını konu edinmekte. İlk olarak Acun Ilıcalı ile başlayan programın sonrasında en dikkat çeken konuk, Rüzgar Erkoçlar olarak kabul edilmekte iken, bu hafta yayınlanacak olan program da ise ünlü manken Çağla Şikel konuk olacak. Geçmişten bugüne kadar hayatını gerek kahkahalarla gerekse de gözyaşlarıyla anlatacak olan Çağla Şikel'in en dikkat çeken açıklaması da çocuklarının babası eski eşi Emre Altuğ hakkında konuştuğu dakikalar olacağa benzemekte. 'Şimdiki aklım olsa asla boşanmak istemezdim' diyen Çağla Şikel'in Altuğ'a yeşil ışık yaktığı da programın yeni bölüm fragmanında  iddia edildi. 

ÇAĞLA ŞİKEL HÜLYA AVŞAR SOHBETİ'NDE

Samimi itirafları ile birlikte her hafta farklı bir konuğu davet eden Hülya Avşar'ın 5 Mayıs akşamı konuğu Çağla Şikel. Ve Çağla Şikel'in geçmişe dair açıklamaları ve itirafları geceya damgasını vuracağa benzemekte. Samimi olarak sorulan soruları cevaplayan mankenin, konu eski eşi Altuğ'a gelince bir süre duraksadığı ve sonrasında da 'boşanmak istemezdim' dediği fragmana yansıdı .

HAYATINDA OLACAK ERKEK HAKKINDA SORULARA CEVAP VERDİ

Hülya Avşar'ın Çağla Şikel'e sorduğu sorular kendisini ibiraz köşeye sıkıştıracağa benzese de Şikel'in içtenlikle vereceği cevap, herkesi mest edeceğe benzemekte. Avşar Kızının 'Nasıl bir erkek istersin' sorusunun yansıdığı fragman da kısacası mankenin samimi itarafları damgasını vurdu

 

 

 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal