Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın Aşkı Tekrar Alevlendi

Ünlü çift aşklarına bir şans daha verdi. Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın Etiler'de bir mekanda samimi bir şekilde objektiflere yakalandı.

10.04.2018-11:47 - (Son Güncelleme: 10.04.2018-11:22) Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın Aşkı Tekrar Alevlendi

Ünlü çift aşklarına bir şans daha verdi. Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın Etiler'de bir mekanda samimi bir şekilde objektiflere yakalandı.

Birlikte rol aldıkları ''İçerde'' dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın, geçtiğimiz yıl Ulusoy'un sosyal medya hesabından eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'nın paylaştığı fotoğrafı beğenmesi nedeniyle bitmişti. Yaklaşık beş aylık aranın ardından ikili, hafta sonu Etiler'de bir mekanda samimi bir şekilde objektiflere yakalandı.

Burak Kut'u sahne aldığı mekanda dinlemeye giden Çağatay ve Duygu sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi. Ulusoy ve Sarışın samimi görüntüler vermekten çekinmedi. Ünlü çiftin aşklarına bir şans daha verdikleri iddia edildi.

Sosyal medyayı aktif kullanan Çağatay Ulusoy geçtiğimiz günlerde paylaştığı bir kare ile de dikkat çekti. Yeni dizisi için sıkı bir hazırlık dönemine giren ünlü oyuncu, çekim aralarında eğlenmeyi ihmal etmiyor. Bir ağaca ters şekilde asılı duran fotoğrafını sosyal medyadan paylaşan Ulusoy 500 bine yakın beğeni aldı.

İşte çağatay'ın o fotoğrafı:

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal