Büyük İlgi Gören Messiah Dizisi İptal Oldu

Netflix dizilerinden biri olan Messiah yayınlanan ilk sezonun ardından iptal edildi. İlk sezonu ile geniş bir hayran kitlesi oluşturan Messiah Netflix'in şok edici kararı ile 2.sezonu iptal edildi.

28.03.2020-17:12 - (Son Güncelleme: 28.03.2020-17:09)  Büyük İlgi Gören Messiah Dizisi İptal Oldu

Messiah Netflix'in başarılı yapımlarından biriydi. Yayınlandığı günden beri tartışmalara sebep olan dizinin ilk sezonundan sonra Netflix iptal kararı aldı.

BAŞARISINA RAĞMEN İPTAL EDİLDİ

Dizinin yaratıcısı The Book Thief ve The Rite filmlerinin senaristi Michael Petroni'di. Yönetmen koltuğunda ise, Kate Woods ve V for Vendetta ile tanınan James McTeigue oturuyordu. Netflix dizisi Messiah, geçtiğimiz ocak ayında ilk defa izleyici ile buluştu.Oyuncu kadrosunda Michelle Monaghan, Mehdi Debhi, Tomer Sisley, John Ortiz, Jane Adams ve Beau Bridges gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizinin odak noktasında kamu düzenini bozarak uluslararası kamuoyunun ilgisini üzerini çeken bir insanla ilgili araştırma yapan CIA ajanı Eva Geller yer alıyor. Başarısı ile 2. sezon sinyali veren Messiah'ı Netflix iptal etti. Dizinin iptal kararını başrol oyuncusu Wil Traval Instagram esabından duyurdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal