Büyük Gerilim! Adem, Turabi'yi Ringe Davet Etti Olanlar Oldu

TV8'de yayınlanan sunuculuğunu ve yapımcılığını Acun Ilcalı'nın üstlendiği Survivor 2018'de Adem ve Turabi arasında sular bir türlü durulmuyor. Ada konseyinde yeniden tartışmaya başladılar ve Acun Ilıcalı sert bir dille uyardı.

04.06.2018-12:08 - (Son Güncelleme: 04.06.2018-11:41)

Adem ada konseyinde söz istedi ve Acun Ilıcalı ilk olarak sözü ona verdi. Acun Ilıcalı ikilinin arasında yaşanan gerilimin yükselmemesi için söz hakkı verdiğini belirtti. İkili arasında yaşanan tartışma bitmeyince iki yarışmacıyı susturmak istedi.

Adem konuşmaya devam etti ve Turabi'yi Survivor 2018 bittikten sonra ringe davet etti.

Adem'in, 'Madem bu arkadaş dövüşçü Survivor'dan sonra gelsin benimle dövüşsün. Tekme, diz, yumruk, hepsi serbest. Benimle çıksın ben sadece yumruk kullanacağım.' sözleri gerilimi tırmandırdı.

Bu sözleirn üzerine Turabi, 'Arkadaş kendini bu kadar övüyor ya. Beni davet ediyor ringe çıkmaya. Arkadaş benim için zaman kaybı değil ringe çıkacağıma kapıdan bile çıkmam.' dedi ve ikili arasında sözlü tartışma başladı.

Acun Ilıcalı iki yarışmacıyı da sert bir dille uyardı 'Sizin iletişim kurma şansınız yok. Sayılı gün kaldı. Karşılıklı gerilim istemiyorum. Tehdit de istemiyorum. Konuşmayacaksınız. Adem şöyle bir problemin var sürekli konuşuyorsun.' dedi ve tartışmaya bir son verdi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal