Buse Varol'a Sevenlerinden Uyarı: Aman Dikkat Et Düşme

Alişan'ın eşi Buse Varol doğuma günler kala, kar keyfi yapmaktan vazgeçmedi. Evinin bahçesine çıkıp poz veren Varol'un fotoğrafı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Sevenleri Varol'a karda dikkat etmesi için uyarıda bulundu.

18.01.2021-20:39 - (Son Güncelleme: 18.01.2021-20:39) Buse Varol'a Sevenlerinden Uyarı: Aman Dikkat Et Düşme

Sevilen şarkıcı Alişan'ın hamile eşi Buse Varol karnı burnunda hali ile kar keyfi yapmaktan geri kalmadı. Oğlu Burak dünyaya geldikten sonra oyunculuğa ara veren Buse Varol şu sıralar Instagram paylaşımlarıyla hayranlarıyla buluşuyor. İkinci çocuk heyecanı yaşayan ünlü çift Alişan ile Buse Varol'un son paylaşımları sosyal medyada ilgi odağı oldu. Eliz adını koyacakları kız bebeklerinin doğumuna günler kala Buse Varol'un kar paylaşımına beğeni yağarken sevenlerinden de "Aman dikkat et düşme" yorumları geldi. 

Geçtiğimiz haftalarda eşi Alişan'ın programına konuk olan Buse Varol, ilk hamileliği ve şimdiki hamileliği arasındaki farkları anlatmıştı. 

SADECE 9 KİLO ALDI 

Buse Varol, ilk hamileliği ve ikinci hamileliği arasındaki farkları anlattı. En dikkat çeken detay ise aldığı kilolar oldu. Varol ilk doğumunda 32 kilo aldığını, şimdi ise sadece 9-9,5 kiloyla son haftalara girdiğini dile getirdi. Varol, ekmeği kestiğini asitli içeceklerden uzak durduğunu ve tatlı yemediğini söyledi. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal