Buse Varol ve Alişan'ın Bebekleri Dünyaya Geldi

Ünlü türkücü Alişan'ın eşi Buse Varol çiftinin bebekleri dünyaya geldi. Buse Varol ve bebeğinin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

13.02.2019-11:40 - (Son Güncelleme: 14.02.2019-11:43) Buse Varol ve Alişan'ın Bebekleri Dünyaya Geldi

Ünlü türkücü Alişan'ın eşi Buse Varol çiftinin bebekleri dünyaya geldi. Buse Varol ve bebeğinin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Geçtiğimiz yıl nikah masasına oturan şahitliğini Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın üstlendiği Alişan ve Buse Varol çiftinden müjdeli haber geldi.

ALİŞAN EŞİNİ YALNIZ BIRAKMADI

Hamilelik süreci boyunca sık sık sosyal medyadan paylaşımlar yapan Buse Varol, bebeği Burak'ı sezaryen doğumla dünyaya getirdi. Alişan, eşinin bu özel anlarında onu yalnız bırakmadı.

BEBEK 4 KİLO 265 GRAM OLARAK DOĞDU

Doğum özel bir hastane 13 Şubat 2019 Çarşamba günü saat 10.19'da gerçekleşti. Varol'un doktoru sağlık durumları hakkında 'Alişan ile Buse Varol çiftinin bebeği, 4 kilo 265 gram olarak dünyaya geldi. Bebeğin ve annenin sağlık durumları gayet iyi. Kendilerine sağlıklı ve uzun bir ömür diliyoruz.' açıklamasında bulundu.

ALİŞAN İSYAN ETTİ

Çiçeği burnunda baba Alişan, sosyal medyada bebeği doğduktan sonra yapılan kötü yorumlara 'Bıraksınlar saçma sapan yorum yapmayı. 'Allah analı babalı büyütsün' demek ya da 'hayırlı olsun' demek bu kadar zor değil. Az önce yine aptal aptal yorumlar var. Çocuk dünyaya gelmiş; bir melek dünyaya gelmiş, adam iyi olur kötü olur, seversin sevmezsin ama bir 'hayırlı olsun' de. Çok ayıp ya.' diyerek isyan etti.

ÜNLÜ ÇİFTİN BEBEĞİNİN FOTOĞRAFI ORTAYA ÇIKTI

Ünlü türkücü Alişan, geçtiğimiz gün kucağına aldığı oğlu Burak'ın ilk fotoğrafını yayınladı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal