Bursaspor Antrenmanında Vartolu Sürprizi!

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 22.haftasında Yeni Malatyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Paul Le Guen nezaretinde yapılan antrenmana Çukur'un sevilen karakteri Vartolu'da eşlik etti.

16.02.2018-15:56 - (Son Güncelleme: 16.02.2018-15:53) Bursaspor Antrenmanında Vartolu Sürprizi!

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 22.haftasında Yeni Malatyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Paul Le Guen nezaretinde yapılan antrenman ortalama 1 saat 20 dakika devam etti.

Isınma koşuları ile başlayan antrenman koordinasyon çalışmasıyla sürdü. Daha sonra hücum organizasyonları gerçekleştiren Bursaspor son bölümde ise tam sahada taktik çalışma yaptı.

Bu sırada Bursaspor’un antrenmanında dikkatler bir başka ismin de üzerindeydi. Sevilen dizi Çukur’un başarılı oyuncusu Vartolu Sadettin karakterine hayat veren Bursalı Erkan Koçak Köstendil, Bursaspor antrenmanına sürpriz olarak katıldı.

Köstendil, Bursaspor eşofmanlarını giydi ve takımla beraber keyifli anlar yaşadı. Köstendil, kaleci Harun Tekin ile koştu ve futboldaki becerilerini gösterdi.

Ünlü oyuncu daha önce yeşil-beyazlılarda kalecilik yaptığını, bir paylaşımla belirmiş ve o paylaşım Bursaspor taraftarları tarafından oldukça beğenilmişti.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal