Aşk Mantık İntikam’ın Seti Karıştı: Ünlü Oyuncu Diziden Ayrılıyor mu?

Geçtiğimiz yaz sezonunda başlayan ve büyük bir hayran kitlesine ulaşan Aşk Mantık İntikam dizisinde sular durulmuyor. Peki Aşk Mantık İntikam’da neler oluyor? Ünlü Oyuncu diziden ayrılıyor mu? İşte detaylar…

12.01.2021-10:27 - (Son Güncelleme: 10.12.2021-15:42) Aşk Mantık İntikam’ın Seti Karıştı: Ünlü Oyuncu Diziden Ayrılıyor mu?

Geçtiğimiz yaz sezonunda başlayan ve büyük bir hayran kitlesine ulaşan Aşk Mantık İntikam dizisinde sular durulmuyor. Peki Aşk Mantık İntikam’da neler oluyor? Ünlü Oyuncu diziden ayrılıyor mu? İşte detaylar…

Başrollerinde İlhan Şen, Burcu Özberk, Melisa Döngel ve Burak Yörük’ün yer aldığı Aşk Mantık İntikam dizisi, geçtiğimiz yaz sezonunda başladı. Oldukça ilgi gören dizi kısa sürede reytingleri ele geçirdi ve dizi devam ettirildi. Magazin kulislerinde gezen dedikoduya göre reyting rekorları kıran dizinin setinde olay çıktı. Peki Aşk Mantık İntikam’da neler oluyor? Ünlü Oyuncu diziden ayrılıyor mu?

AŞK MANTIK İNTİKAM’IN SETİNDE NELER OLUYOR?

Burcu Özberk ve İlhan Şen’in başrollerini paylaştığı Aşk Mantık İntikam dizisinde sular durulmuyor. Her bölümü izleyiciden tam not alan dizinin setinde oyuncu krizi yaşandığı iddia edildi. Magazin kulislerinde gezen habere göre başrollerden birinin sette sürekli sorun çıkardığı yönünde. Son bölüm fragmanında görülen ve diziye yeni dahil olan Anıl Altan’ın ardından çıkan sette kriz haberleri, akıllara başroller arasında kıskançlık krizimi çıktı sorusunu getirdi. Bir diğer iddia ise Ozan Torfalı karakterini canlandıran İlhan Şen’in, diziden ayrılacağı yönünde. 

Aşk Mantık İntikam'da neler oluyor?

AŞK MANTIK İNTİKAM’IN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLUYOR?

Esra ile Ozan’ın yıllar sonra tekrar bir araya gelmesi, Çağla ve Çınar’ın korkularını tekrar gün yüzüne çıkarıyor. Esra her zamankinden çok daha güçlü, çünkü bu sefer içinde olduğu kaostan oğlunu korumak zorunda. Bir diğer yandan Çınar’ın Çağla ve Ozan’ın kızları hakkında gerçeği öğrenmesi, Çınar’ı işlerin içinden çıkılmaz hale getirir. Şirketi satın alan gizemli adam Esra’nın peşine düşer. Geçmişten gelen gizemli yakışıklının Ozan’la bir derdi olduğu kesin. Bakalım bu akşam yayınlanacak Aşk Mantık İntikam dizisinde neler olacak? 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal