Burcu Kıratlı: Sinan’ın Böyle Bir Şey Yapacağını Sanmıyorum

Boşandıktan sonra yeniden aşk yaşamaya başlayan Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı, ayrılık ve ihanet iddiaları ile son günlerde gündemde yer alıyor. Hakkında çıkan bebek ve aldatma iddialarını Akçıl yalanlamıştı. Bunun üzerine Kıratlı da sessizliğini bozdu.

20.10.2020-09:54 - (Son Güncelleme: 20.10.2020-10:08) Burcu Kıratlı: Sinan’ın Böyle Bir Şey Yapacağını Sanmıyorum

Ocak 2019 yılında evlenen Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı, Eylül 2019 yılında boşanmış ve Kasım ayında yeniden bir araya gelmişti. İkilinin ikinci kez evleneceği ise gündemdeydi.

Ancak çiftin yolları yeniden ayrıldı ve birbirlerini Instagram’dan sildi. Dün ise Sinan Akçıl’ın Azerbaycanlı Nez Aliyeva ile aşk yaşadığı ve sevgilisinin hamile olduğu iddia edilmişti. Dedikodular üzerine Sinan Akçıl,  ‘Burcu ile ayrılık sürecinde olmamıza rağmen o benim hâlâ değer verdiğim tek kadındır’ açıklamasını yaptı. Posta’ya konuşan Burcu Kıratlı ise sessizliğini bozdu.

‘3 gündür bu şizofren kadın ile uğraşıyorum. Bu sabah tam 11 kez beni aradı. Çıkan haberlerle ilgili. Sanki benim arkadaşım bana açıklama yapıyor. Sinan’ın telefonuna yolladığı sesli mesajları var. ‘Ben senin için her şeyi yaparım, Burcu’ya gider neler neler anlatırım’ diyor. Takıntılı. Kadın hırsa kapılmış belli ki. Ama Sinan’ın böyle bir şey yapacağını sanmıyorum’

Öte yandan Nez Aliyeva, cumartesi akşamı Deha Bilimlier ile Muamma’da sahneye çıkan Sinan Akçıl’ı dinlemeye gitti ve Akçıl’ın sahneden fotoğrafını sosyal medyada paylaşarak kalp emojisi koydu. Aynı zamanda dün akşam çıkan dedikodular üzerine Sinan Akçıl, sosyal medya hesabından Kıratlı ile barıştığını ‘Her olayla birbirimize daha çok bağlanıyoruz, sevgimiz büyüyor. Bir kez daha iyi ki varsın 'mucize' dedikleri 3 hece’ diyerek duyurmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal